Ia-ți certificatul în fundamentele Marketing-ului Digital cu ajutorul Google Digital Garage


Stăpânește arta elementelor de bază ale marketing-ului digital cu acest curs gratuit acreditat de Interactive Advertising Bureau Europe și The Open University la Google Digital Garage. Există 26 de module de explorat, toate create de formatori Google, pline de exerciții practice și exemple din lumea reală care vă vor ajuta să vă transformați cunoștințele în acțiune.

Pe lângă 26 de module, 40 de ore și dificultate pentru începători, acest curs este gratis. Acesta include tutoriale video, acces nelimitat și însușire a materialului în ritm propriiu.

De ce Google Digital Garage?

Majoritatea cursurilor sunt gratuite și sunt aprobate de experți din industrie, antreprenori de top și unii dintre cei mai importanți angajatori din lume. Așadar, puteți fi sigur că înveți abilități actualizate, care vă ajută să vă atingeți obiectivele.

De ce ai avea nevoie de un certificat?

Îmbunătățește-ți CV-ul

Obținerea certificatului arată angajatorilor că aveți o înțelegere clară a conceptelor de bază ale marketingului digital. Puteți adăuga, de asemenea, calificarea în CV-ul dvs. și puteți să o încărcați cu ușurință în profilul dvs. de LinkedIn.

Găsește-ți un job mai ușor

Obținerea certificatului arată că ai abilități digitale puternice și că ești motivat să înveți: două calități esențiale la locul de muncă. Demonstrarea acestor calități poate ajuta la îmbunătățirea șanselor tale. de a găsi job-ul pe care îl doriți.

Cum funcționează acest program?

1.Dobândește noi abilități cu ajutorul tutorialelor video, apoi testați-vă cunoștințele cu un test rapid.

2. Treceți examenul final de 40 de întrebări și obțineți certificarea.

3. Descărcați și prezentați noua dvs. calificare în CV-ul dvs.

26 de module, printre care…

 1. Analytics și date – În această introducere a Analytics, veți învăța cum să colectați și să analizați datele utilizatorului și să le transformați în informații folositoare.
 2. Strategii de business – Aflați cum să definiți și să urmăriți obiective clare; să segmentați audiențele și să analizați datele pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți eforturile de marketing online.
 3. Conținutul marketing-ului – Aflați cum să creșteți conștientizarea mărci; să obțineți mai multe conversii prin crearea și distribuirea de conținut de înaltă valoare către potențiali clienții.
 4. Publicitate – Primiți notificări online identificând publicul potrivit, rețelele publicitare și strategiile pentru anunțurile afișate.
 5. Comerț – Toate strategiile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un magazin online; a vinde eficient online și a optimiza experiența utilizatorului.
 6. E-mail marketing – Stăpâniți elementele de bază ale marketingului prin email, inclusiv modul de urmărire a răspunsurilor; crearea de pagini de destinație simple.
 7. Marketing local – Atingeți și angajați potențiali clienți în apropiere; folosind directoare locale; marketing mobil și construind o prezență locală de căutare.
 8. Posibilitățile telefoanelor – Aflați diferențele dintre site-urile și aplicațiile mobile și dezvoltați cele mai eficiente strategii SEO și publicitate mobilă.
 9. Rețele sociale – Aflați cum puteți identifica site-urile de rețea socială potrivite; creați conținut excelent pentru care utilizatorii le vor plăcea și vă vor măsura succesul.
 10. Video – Descoperiți cum să integrați video într-o strategie online, creați reclame video la buget; asigurați-vă că sunt văzuți de persoanele potrivite.
 11. Optimizare WEB – Identificați canalele digitale potrivite care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri; să faceți experiențele utilizatorilor online mai bune.

✨‼️Începe chiar acum acest curs la Google Digital Garage și obține abilități nemaipomenite în Digital Marketing.✨‼️

Reporter: Daniela Panico

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Previous Recomandări: Top seriale pe care le puteți privi în timpul Carantinei!
Next Ce parfum preferi tu? Fă cunoștință cu cele mai renumite parfume din lume!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *