Rezolvă-ți problemele complexe într-un mod creativ !


Vino la un nou workshop gratuit organizat de Generator Hub pentru a afla mai mult despre Design Thinking de la Cătălina Catana.

Cine ? Generator Hub

Ce ? Design Thinking de la Cătălina Catana

Când ? 24 August 2017, orele 19:00

Unde ? str.Ștefan cel Mare 202 bloc 2 etaj 4

O scurtă descriere:

Într-un studiu al liderilor globali, 80% din aceştia au confirmat că inovaţiile sunt esenţiale pentru succesul viitor, însă mai puţin de 30% sunt satisfăcuţi de nivelul de inovaţii pe care ei sau organizaţiile lor îl posedă. Suntem martori la o schimbare în percepţia a ce înseamnă a face business. Are loc o tranziţie de la individ la societate, de la câştig personal la crearea unui impact pozitiv la mai multe nivele.

Design Thinking, în acest sens, este un proces de rezolvare a problemelor complexe într-un mod creativ care pun accent pe empatie și experimentare. În timpul acestui workshop, ne vom aprofunda în procesul de design thinking, principiile și etapele principale cu exemple concrete. Prin exerciții interactice, vom învăța formularea corectă a problemelor, generarea ideilor și conturarea pașilor necesari pentru aplicarea conceptelor în mediul de afaceri local.

Despre facilitator: Cătălina Catana a studiat Inovația în afaceri în Amsterdam și familiarizându-se cu metodologiile lean startup, design thinking și UX design își dorește să-și aplice cunoștințele acumulate. Pentru mai multe detalii, accesați profilul: https://www.linkedin.com/in/catalinacatana/;http://www.catalinacatana.com/

Înregistrează-te aici: https://generator.typeform.com/to/bmAQor

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dacă ești o persoană activă, ești invitată să faci parte din echipa de voluntari Concordia
Next Bucură-te de cea de-a XVI ediţie a Festivalului ETHNO JAZZ 2017 !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 3 =