Participă la „Moldova Cyber Week 2018” și află despre securitatea în domeniul virtual

atic moldova, securitatea informationala, Moldova Cyber Week 2018, saptamana securitatii cibernetice

Cel mai important eveniment dedicat securității  cibernetice – „Moldova  Cyber Week 2018” – va pune un accent puternic pe dezvoltarea ecosistemului virtual și inovațiile din domeniu și va permite stabilirea parteneriatelor în spațiul online, la nivel regional și internațional.

Evenimentul se va desfășura în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie și este organizat de Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC), sub patronajul Cancelariei de Stat și al Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), Centrul de Excelență „Tekwill”, Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) și Reliable Solutions Distributor.

„Moldova Cyber Week 2018” este dedicat profesioniștilor implicați activ în domeniile securității cibernetice și a crimelor informatice, precum și reprezentanților mediului universitar. Pe parcursul celor cinci zile, participanții la eveniment vor avea ocazia să discute despre tendințele în domeniu, soluțiile, normele și regulile de comportament recomandate spre aplicare în mediul virtual și consolidarea capacităților instituționale.

Evenimentul va avea loc în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC „Tekwill” (str. Studenților 9/11). Agenda detaliată a „Moldova Cyber Week 2018” este publicată pe pagina oficială a evenimentului. Participarea la conferință este absolut gratuită, iar numărul locurilor este limitat. Doritorii de a lua parte la prezentările și work-shop-urile tematice sunt îndemnați să se înregistreze accesând link-ul.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistrează-te și participă la o serie de activități pentru combaterea rasismului, extremismului și discriminării
Next Participă la „Ce? Unde? Când?” și contribuie la colectarea fondurilor pentru un orfelinat de copii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =