Vrei să afli cum presa online poate obține bani? Vino la un atelier gratuit susținut de Ilya Krasilshchik

Ilya Krasilshchik, monetizarea portalurilor de stiri, centrul pentru jurnalism independent, oportunitate

Cum ar putea presa online să câștige bani? Pentru site-urile de știri din Republica Moldova, unde piața publicității este mică, provocarea este mare. Vinp la un atelier susținut de Ilya Krasilshchik pe 20 septembrie, ora 18.00, la Orange Monin Cafe.

Meduza.io, un portal de știri în limba rusă, redacția căruia se află în Riga, Letonia, are milioane de vizitatori unici, fiind urmărit și la noi. Care sunt secretele succesului acestei platforme, lansate în 2014? Ce idei ar putea fi „împrumutate” de la Meduza.io? Ce presupune conceptul de „publicitate nativă”, instrument folosit de echipa site-ului? Vei avea posibilitatea să afli răspunsurile de la Ilya Krasilshchik, unul dintre fondatorii Meduza.io.

Evenimentul se va desfășura în limba rusă. Intrarea este gratuită. Numărul participanților este limitat, de aceea ești încurajat să te înregistrezi, accesând acest formular.

Aici sunt mai multe detalii despre eveniment.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), implementat de Internews in Moldova cu sprijinul financiar al USAID (USAID Moldova).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Implică-te în cel mai de amploare eveniment de promovare a voluntariatului
Next JOB//Devino specialist relații cu publicul în cadrul Federației Agricultorilor din Republica Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 3 =