Ia-ţi prietenii şi vină la cea de-a treia ediţie a spectacolului „În Ritmul Pasiunii” oferit de Tango Mono

muzică argentiniană, concert live, Tango Mono

Pe 24 aprilie vină la Cetatea Soroca, de la orele 18:30, la un concert în aer liber cu muzică argentiniană interpretată de trupa finlandeză Tango Mono.
     
Spectacolul face parte din turneul ‘În Ritmul Pasiunii’ care are loc deja al treilea an consecutiv în Moldova. Creaţiile lui Astor Piazzolla vor răsuna într-o interpretare neobişnuită şi inovatoare, care nu va lăsa nici un suflet indiferent.
Tango Mono este un ansamblu de tineri muzicieni pasionaţi de muzică, în special, cea a lui Astor Piazzolla. Activi şi diverşi, fiecare având  o carieră impunătoare, plină de turnee, concerte, concursuri și  festivaluri internaţionale.
Dragostea faţă de meserie i-a încurajat să formeze acest grup în timp ce studiază la Academia Sibelius a Universităţii de Arte din Helsinki, Finlanda. Tango Mono îşi propune să arate publicului şi o latură necunoscută a lui Astor Piazzolla, să îl prezinte aşa  cum nu a mai fost văzut şi auzit niciodată în Moldova.
Membrii echipei Tango Mono sunt:
Irina Rusu este violonistă autohtonă remarcabilă care activează ca solistă şi în paralel îşi face și o carieră de muzică de cameră şi orchestră.
Ella Koura are diplomă de Masterat în domeniul muzicii şi acordeon, pe lângă care este şi un profesor întrebat.
Maritta Manner, pianistă virtuoză care este pasionată de diferite genuri de muzică, printre care sunt muzical şi teatru.
Eero Marttila este un contrabasist talentat care colaborează cu majoritatea orchestrelor din Finlanda.
Kenneth Ojutkangas este un muzician excepţional, capabil de a improviza orice gen de muzică pe lângă acest fapt, mai este şi multi-instrumentalist.

  

Scopul ansamblului este promovarea muzicii calitative şi prietenia internaţională nu doar în Finlanda, ci şi în afara ţării. 
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Webinar şi află cum trebuie să acţioneze un jurnalist în situații de criză
Next Școală de vară la Constanța: „How to manage change - Provocările globalizării, revoluția digitală”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − thirteen =