Implică-te în cel mai de amploare eveniment de promovare a voluntariatului

voluntariat, tinerii pentru dreptul la viata, saptamana nationala a voluntariatului

În perioada 1 – 7 octombrie 2018 se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2018 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a XII-a, cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican. 

SNV este evenimentul care mobilizează un număr mare de organizaţii şi cetățeni din toată țara pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. Evenimentul este inclus în art. 15 pct. (2) lit. a) din Legea Voluntariatului Nr. 121 din 18.06.2010. 

Pe parcursul unei săptămâni autorităţile publice, instituţiile publice, organizaţiile societăţii civile și grupuri de inițiativă în parteneriat cu mass-media, business-ul, persoane publice etc. realizează campanii de sensibilizare, dezbateri pe tema voluntariatului, acţiuni de caritate, salubrizare, şezători, instruiri etc.

Dacă faci parte din una dintre categoriile: autorităţi publice centrale, raionale, primării, alte instituţii publice necomerciale, organizaţii ale societăţii civile sau grupuri de inițiativă, descarcă FORMULARUL DE PARTICIPARE SNV 2018, completează-l şi expediază-l până pe 25 septembrie pe adresa de e-mail a coordonatorului din zona respectivă sau pe adresa: tdv.secretariat@gmail.com (în cazul în care nu există un coordonator desemnat).

Numele coordonatoriloir și mai multe detalii găsești AICI

Previous Înregistrează-te și participă la cea de-a doua lecție la Startup Academy Moldova
Next Vrei să afli cum presa online poate obține bani? Vino la un atelier gratuit susținut de Ilya Krasilshchik
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *