Vino și tu la inaugurarea primului hub din afara Chișinăului – „Tohateen Hub”

oportunitati, spatiu pentru tineri, tohatin, hub, tineri

CINE: Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono”, în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Primăria Comunei Tohatin, Primăria Chișinău.

UNDE: comuna Tohatin, municipiul Chișinău;

CÂND: 9 decembrie, ora 10.00 – 22.00;

IMPORTANT: „Tohateen HUB” reprezintă un spațiu de resurse, primul în afara orașului, care a fost creat pentru a ajuta tinerii din Tohatin și din localitățile adiacente (aproximativ 15000 tineri) să se dezvolte personal și să contribuie la dezvoltarea comunității din care fac parte.

În luna mai curent, CNTM în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” au lansat o campanie de colectare de fonduri la care au contribuit organizații internaționale, organizații de tineret, tineri și adulți. De asemenea, au fost desfășurate mai multe activități de crowdfunding, mini campanii în diferite regiuni ale țării, care au contribuit la colectarea resurselor necesare inaugurării acestui spațiu din Tohatin. O contribuție deosebită au avut Primăria din Chișinău și din Comuna Tohatin, partenerii care au făcut posibil acest lucru.

Astfel, pe 9 decembrie va avea loc lansarea spațiului de resurse pentru tineri „Tohateen HUB” în comuna Tohatin, începând cu ora 10.00. În cadrul acesteia, participanții vor asista la o sesiune de împărtășire a bunelor practici și experiențe a celor mai importante spații comune de lucru (Generator Hub, iHuB, Tekwill, etc.), vor avea posibilitatea să participe la prezentarea diferitor proiecte pentru copii și tineri, ateliere de orientare profesională, eveniment motivațional, iar lansarea se va încheia cu o seară de animație.

Acest spațiu va reprezenta o bună oportunitate pentru tinerii din regiune, și nu doar, de a avea acces la o gamă largă de activități și de a se implica în viața socială a comunităților lor. Un alt scop al acestei inițiative este de a dezvolta comunități în afara capitalei și de a oferi tinerilor posibilități de diversificare a activităților extracurriculare și extrașcolare, luând în considerare faptul că aceste modele de spații de resurse sunt concentrate în capitală.

Mai multe detalii despre program și activități, accesați pagina oficială a evenimentului.

Previous Fii voluntar pentru promovarea Academiei de Aviaţie din Moldova
Next Participă la evenimentul de lansare a primei platforme de sondaje pentru tineri „U-Report”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *