Moldova Startup Week 2020: Cel mai mare eveniment Startup al anului revine!


Startup Week 2020 moldova

Moldova Startup Week 2020: Între 16 și 20 noiembrie, alătură-te pentru cinci zile pline de evenimente antreprenoriale online, cu speakeri locali și internaționali și povești ale startup-urilor de succes. Ce te așteaptă acolo? Zeci de sesiuni de networking, ateliere de lucru, discursuri motivaționale, evenimente practice și multe altele!

Ești la fel de entuziasmat cum sunt și organizatorii? Fii alături pentru Startup Week 2020 și explorează acest domeniu!

Agenda celor cinci zile:

  • Ziua 1: GOV4STARTUPS – Deschiderea oficială Startup Week din acest an. Ziua va fi plină de observații importante cu privire la sprijinul guvernamental pentru inovație, expunerea globală pentru ecosistemul de startup local și oportunitățile internaționale pentru viitoarele startup-uri.
  • Ziua 2: Startup Showcase – Pe tot parcursul zilei, Moldova va prezenta studenților și entuziaștilor startup-urile sale inovatoare de top, prin Demo Day și povești inspiraționale.
  • Ziua 3: Matching Day – O zi întreagă de sesiuni de conectare online, care vor asocia startup-urile cu mentori, acceleratori și investitori, pentru a lucra împreună la îmbunătățirea viitorului inițiativelor.
  • Ziua 4: Verticals Day – Ziua va include o serie de evenimente care prezintă inovațiile non-tech a industriilor locale, care au intrat în ecosistemul startup.
  • Ziua 5: Corporate Innovations Day – Ultima zi, dar nu și după importanță, va completa săptămâna cu un eveniment care va include companii IT și startup-uri, elaborând o imagine specifică a viitorului angajat și descriind compania lor!

Pentru a participa, completează formularul de înscriere, aici. 

Techstars Moldova Startup Week 2020 este organizat de Startup Moldova cu suportul United States Agency for International Development (USAID) și  Sweden, în cadrul Tekwill Project.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă metoda participativă ORID și nu doar în cadrul unei serii de evenimente pentru facilitatori
Next Program de granturi: Fondul Ambasadorilor SUA pentru Conservarea Culturală
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *