Vino la conferință și descoperă care sunt provocările economice

expert grup. conferinta, provocari economice

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” te invită să participi la cea de-a XX-a ediție a conferinței MEGA „Provocări economice după turbulențe politice”. Evenimentul va avea loc pe 25 iulie 2019, în sala de conferință a Hotelului „Jolly Alon”, începând cu ora 10:00. 

În cadrul conferinței, Expert-Grup va lansa ediția aniversară a revistei economice MEGA (Moldovan Economic Growth Analysis), care explică tendințele macroeconomice și sectoriale conturate pe parcursul anului 2018 și va oferi prognoza principalilor indicatori economici pentru 2019-2020.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanții autorităților centrale, misiunilor diplomatice, comunității donatorilor și experții în domeniu, pentru a discuta cele mai importante evoluții și riscuri economice, inclusiv și domeniile prioritare de politici publice pe termen scurt și mediu.

Pentru a te înregistra la eveniment, completează formularul până pe data de 24 iulie 2019, ora 10:00.

Dacă ai nevoie de clarificări și/sau explicații suplimentare, nu ezita să contactezi la adresa natalia@expert-grup.org, persoana de contact Natalia Chitii, specialist în comunicare.

Evenimentul este organizat de către Expert-Grup cu suportul financiar al Guvernului Suediei.

Previous JOB//AISE angajează în funcția de Asistent Programe Educaționale
Next Ia-ți prietenii și dispoziția bună și vino la un offline organizat de „HAI CU NOI”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *