Participă la evenimentul de lansare a primei platforme de sondaje pentru tineri „U-Report”

lansare u-report, sondaje pentru tineri, unicef Moldova, CNTMoldova, Y-Peer Moldova, teatru social, probleme cu care se confrunta tinerii

Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu sprijinul UNICEF vă invită la evenimentul de lansare a primei platforme de sondaje creată pentru tineri „U-Report”

Ce: 5 Echipe de tineri din 5 regiuni ale țării, se vor întruni pe scena Teatrului Național Eugene Ionesco pentru a descrie situații sociale în care semenii lor pot beneficia de această platformă.

Cine: Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Y-Peer Moldova, cu suportul UNICEF Moldova.

Când: 10 Decembrie 2017, orele 10.00-14.00

Unde: Teatrul Național Eugene Ionesco. Chișinău, bulevardul Grigore Vieru 11.

Participanți: tineri, părinți, profesori, voluntari, educatori Y-Peer, Reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii, Cercetării al Republicii Moldova,  CNTM, Y-Peer și UNICEF.

În ciuda creșterii accesului la internet, populația tânără din Republica Moldova încă se confruntă cu probleme la capitolul „acces la informație”. Membrii tineri ai societății nu-și cunosc îndeajuns de bine drepturile și deseori nu sunt informați despre serviciile și mecanismele existente pentru protecția lor. U-Report Moldova vine să schimbe acest lucru și să faciliteze implicarea activă a tinerilor în procesele decizionale din comunitatea lor.
Să le explice membrilor tineri ai societății că vocea lor poate fi auzită și că schimbările pe care le vor, pot fi produse, odată ce vorbesc fără frică despre problemele pe care le întâmpină. Cu ajutorul rețelelor de socializare: Facebook, Twitter și Viber, U-Report va lua legătura cu tinerii din Republica Moldova și îi va angaja în procesele decizionale din comunitatea din care fac parte. Odată ce vor fi parte U-Report, aceștia vor deveni și parte a schimbării pe care urmează să o realizeze cu ajutorul ONG-urilor, Guvernului, membrilor activi ai societății din care fac parte. U-Report este unealta care va schimba percepția tinerilor despre puterea pe care aceștia o dețin cu adevărat!

Pentru mai multe detalii, accesați și pagina evenimentului.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino și tu la inaugurarea primului hub din afara Chișinăului - „Tohateen Hub”
Next Coordonator(oare) a direcției Politici de Tineret, în cadrul CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =