Vino la Gentlemen’s Night Special Edition și participă la un masterclass în materie de stil vestimentar

Gentlemen’s Night Special Edition, stil vestimentar, masterclass, moldova fashion days

Vrei să obții sfaturi și recomandări în materie de stil vestimentar? Vino la un eveniment inedit pe 12 septembrie, ora 18.00, la Gentlemen’s Night Special Edition.

Acest eveniment face parte din show-ul dedicat modei autohtone Moldova Fashion Days. În cadrul eveimentului Gentlemen’s Night vor fi prezentate colecțiile designerilor autohtoni, ce cuprind ținute clasice și casual, incluzând accesorii și pantofi. Evenimentul se va desfășura sub laitmotivul rafinamentului și eleganței masculine, completate de o atmosferă specifică vieții cotidiene bărbatului modern. Cei prezenți la eveniment vor participa la un masterclass din partea consilierului de stil din România, Cezar Ionașcu, care va veni cu sfaturi și recomandări de rigoare în materie de stil vestimentar.

Moldova Fashion Days (MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este “See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova.

Pe lângă cele două evenimente mari MFD, în cadrul cărora podiumul este centrul atenției, pe parcursul anului mai sunt organizate și evenimente de tip pop-up în magazinele autohtone, unde consumatorii pot achiziționa articole și accesorii din noile colecții. Totodată, mai sunt organizate și evenimente fashion de prezentare a colecțiilor speciale în cadrul cărora vedetele, femeile de afaceri și liderii politici devin ambasadori ai brandurilor autohtone și pășesc cu încredere pe podium în calitate de modele.

Evenimentele Moldova Fashion Days adună reprezentanți importanți din industria fashion, persoane notorii și influente și sunt intens mediatizate de mass-media și pe rețelele sociale.

MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova. ZIPhouse este partenerul MFD în promovarea unor nume noi în industria fashion din Moldova, dar și în cadrul unor evenimente cu caracter educațional. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Mai multe detalii despre acesta, găsești pe pagina evenimentului.

Previous JOB//Funcții publice vacante la Inspecția Socială. Alătură-te echipei
Next Vino la un atelier de excepție și află cum să scrii cele mai motivante istorii de succes
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *