Participă la Moldova Fashion Days și descoperă cea mai bună selecție de branduri

Moldova Fashion Days , designeri autohtoni, oportunitate, moda

Vrei să alungi monotonia iernii? Ceea ce vezi în șifonier nu te mai încântă, iar inspirația, de la o vreme, nu-ți mai dă târcoale? Iată o veste minunată pentru tine, care te va scoate din rutina zilnică!

În perioada 23-24 martie, vino la cea de-a XV-a ediție Moldova Fashion Days, ce se va desfășura într-o locație spectaculoasă: cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, care se află în Chișinău. Ca de fiecare dată, Moldova Fashion Days va sparge tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle așa cum n-a mai văzut Chișinăul și cu invitați aleși pe sprânceană.

Peste 30 de designeri marca dininima.md își vor prezenta colecțiile unice pentru primăvară-vară 2019 care, cu siguranță, vor impresiona până și cel mai pretențios public. Culoarea anului 2019, living coralul, se va regăsi peste tot la MFD Spring-Summer Collections 2019.

Moldova Fashion Days este locul unde vei găsi cea mai bună selecție de branduri, pentru orice vârstă, orice stil și orice categorie de venituri.

Alte detalii despre eveniment și bilete pot fi găsite aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Implică-te în campanie și „ADOPTĂ O MAMĂ”
Next JOB//RISE Moldova anunță concurs de angajare a unui asistent de proiect
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 8 =