EaP CSF lansează un apel pentru delegați pentru ciclul 2022-2024


La fiecare doi ani, EaP CSF lansează un apel pentru delegați, la care sunt invitate să aplice organizațiile din cele șase țări ale Parteneriatului estic și state membre europene. Pe tot parcursul mandatului lor, delegații selectați participă la reuniuni anuale ale grupului de lucru și la două adunări anuale, susțin în comun, își extind rețeaua și multe altele.

Un nou ciclu pentru 2022-2024 este pe cale să înceapă și, prin urmare, deschidem un nou apel pentru delegați. Invităm organizațiile să depună cererile pentru a deveni delegați prin intermediul formularului dedicat disponibil aici. Termenul limită de depunere a cererilor este 21 ianuarie 2022, ora 23:59 CET (ora Bruxelles-ului).

Delegații Forumului pentru ciclul 2022-2024 vor fi selectați pe baza voturilor Platformelor Naționale, Coordonatorilor Grupurilor de Lucru și ale delegațiilor UE, în conformitate cu criteriile de selecție și cotele structurale și tematice. Puteti consulta criteriile de selectie si proces in infografica de mai jos.

Detalii suplimentare, pe pagina oficială: www.eap-csf.eu

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment de totalizare al proiectului REACH OUT
Next Curs online gratuit despre jurnalismul axat de soluții
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − one =