Petrece o seară plăcută cu prietenii la Movie’n Artico


Se apropie sezonul sărbătorilor! Ai reușit să pregăteși cadouri pentru cea mai feerică seară a anului? Dacă nu, în acest an, Clubul Voluntarilor Artico îți propune ca și cadou să petreci sărbătorile de iarnă într-o atmosferă primitoare, vizionând unul dintre cele mai populare filme de Crăciun in cadrul Movie’n Artico – Love Actually, (Pur și simplu dragoste)

Acest film britanic este o comedie romantică și prezintă diferite aspecte ale iubirii prin ecranizarea a zece povești separate care implică o mare varietate de personaje.

Filmul începe cu David (Hugh Grant), care dezvăluie că ori de câte ori este sumbru în ceea ce privește starea lumii se gândește la terminalul sosiri de la Aeroportul Heathrow, unde dragostea pură necomplicată se simte atunci când prieteni și familii îi întâmpină pe cei dragi. Love, actually prezintă apoi poveștile de dragoste a mai multor personaje ce te fac să te atașezi de ei de vrei nu vei.

Clubul Voluntarilor Artico te invită pe tine și pe prietenii tăi să descoperiți poate un alt aspect al acestei sărbători la Movie’n Artico. Nu te sfii să îți găsești propriul locușor comfortabil de unde vei putea viziona Love, actually împreună cu persoanele dragi, dulciuri, și ciocolată caldă duminică, 22 decembrie, la 17:00.

✔️La Artico, bd. Stefan cel Mare și Sfânt 169;

✔️Pentru a te înregistra, completează acest formular;

✔️Ia un accesoriu tematic sau costum;

✔️Nu uita de buna dispoziție!

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Internews lansează un program de granturi în Moldova
Next Stagiu de practică la Ambasada SUA la Chișinău
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =