Festivalul MOLDOX anunță OPEN CALL pentru voluntari


MOLDOX Festivalul Internațional de Film Documentar și Schimbare Socială se pregătește pentru cea de-a 8-a ediție în perioada 21-25 iunie, 2023, la Cahul, capitala cultural-creativă a Republicii Moldova. Festivalul a fost susținut și ajutat de cei mai tari tineri și tinere din Cahul, iar și în acest an avem nevoie de tine pentru a organiza cel mai mare și mai tare festival de film documentar din întreaga țară.

!! Spoiler alert !! Responsabilitățile generale ar fi de a ajuta în organizarea spațiilor și activităților (aranjarea scaunelor, ajutor în curățarea unor spații după evenimente, în special în ultima zi a festivalului), sprijin în organizarea proiecțiilor de film și menținerea unei atmosfere pozitive 🙂

Completează formularul până pe 1 iunie și arată-ne disponibilitatea și dorința ta de a face parte din cea mai frumoasă echipă. Îți garantăm multe emoții pozitive, un avantaj considerabil pentru CV-ul tău și îți asigurăm că te vei îndrăgosti de film.

MOLDOX este un festival care s-a impus pe scena culturală din Republica Moldova și nu numai, devenind o platformă importantă pentru promovarea documentarului social și a schimbărilor pe care aceste filme încearcă să le aducă în societate. În fiecare an, festivalul găzduiește o selecție de filme documentare de calitate, prezentând opere care acoperă o varietate de teme, de la drepturile omului și schimbările climatice, până la probleme economice și sociale.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziție de artă generată de modele de Inteligență Artificială
Next Pasionat de Startup-uri și tehnologie? Vino la Innovation Jam: Technology for Energy Efficiency
MOLDOX
About the author

MOLDOX

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =