Cunoaște experiența Danielei Sulima în cadrul „un PAS spre succes”


La data de 18 septembrie, între orele 13:00-15:00, pe platforma ZOOM, a avut cea de-a doua parte a programului de orientare în carieră „Un Pas Spre Succes”. Participanții au avut parte de un training despre oportunitățile naționale și internaționale pentru tineri. De asemenea, au putut beneficia de cunoștințele unei foste studente în cadrul programului FLEX, care și-a împărtășit din experiența sa.

În continuare, vom afla impresiile Danielei Sulima, participantă în cadrul acestui training.

Cum ai aflat despre această oportunitate?

Fiind voluntar la Youth.md, îmi petrec majoritatea timpului căutând diverse oportunități. Coordonatoarea ne-a încurajat sa participăm. Din prima am zis DA! Eram sigură că voi învăța ceva nou, și nu regret ca am participat.

Care este un sfat primit la această instruire pe care vrei să-l împărtășești?

Fiecare tânar e diferit. Pe unii îi interesează  limbile străine, pe alții programarea, însă fiecare își dorește să fie cel mai bun în ceea ce face. Nu trebuie sa ne dam bătuți, iar atunci când apare o oportunitate, să nu o evităm. Uneori ne poate schimba chiar și viața.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cum te-ai simțit pe parcursul trainingului?

Mi-a plăcut mult trainingul. Acea energie pozitivă nu o voi uita curând. La sfârșit, am realizat că într-adevăr există oameni care pot să motiveze, fără să ceară nimic în schimb.

Te-a motivat informația acumulată să aplici la diverse programe pentru tineri?

Sunt fascinată de schimburile culturale. Îmi doream să particip în programul FLEX, însă eram nesigură. Trainerii m-au convins totuși să aplic, și știu că nu îmi va părea rău.

De ce consideri că este importantă organizarea unor astfel de cursuri?

Consider că tinerii din țara noastră au nevoie de astfel de cursuri. Este spre binele lor. Programele menționate ne ajuta să ne dezvoltăm multilateral, să facem cunoștință  cu oameni deosebiți, dar și să nu ne trăim viața în zadar. I-aș sfătui pe tineri sa profite mereu de ocazie, fiindcă niciodată nu știi cum un singur pas te va schimba.

Proiectul este susținut financiar în cadrul Programului municipal de granturi mici – 2021, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

 Reporter Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment online „Surse rambursabile și nerambursabile de finanțare” pentru ÎMM-uri
Next 7 lucruri inedite pe care merită să le știi despre teatru
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − four =