Efectuează rutina perfectă de skincare cu produsele acestor 3 brand-uri de succes!


Încă din adolescență suntem preocupați de propria persoană, de felul cum arătăm sau ne comportăm. Una din ocupațiile noastre principale ar fi grija de sine, încercând să formăm pas cu pas o impresie cât mai favorabilă asupra părerii celor din jur. Cu toate acestea, pentru întreținerea unei imagini binevoitoare avem nevoie de anumite produse skincare care. Ele, la rândul lor, sunt predestinate persoanelor care au anumite probleme, dificultăți sau se luptă de ceva timp cu acneea.

Ce este skincare?

Skincare este o procedură zilnică de rutină în mai multe setări care ajută la vindecarea pielii uscate sau umede prin anumite produse. Acestea previn și dermatita și leziunile pielii. 

Această îngrijire se manifestă prin:

  • evitarea excesivă a soarelui
  • utilizarea adecvată a emolienților. 

Purtarea de grijă asupra  pielii face parte dintr-un tratament care are ca scop vindecarea rănilor cu ajutorul unor medicamente.

The Ordinary

The Ordinary este o colecție în curs de evoluție de tratamente care oferă tehnologii clinice familiare și eficiente. Scopul lor principal este de a le oferi încredere tinerilor domnișoare în propria persoană. 

Brand-ul a fost creat pentru a celebra integritatea în forma sa cea mai umilă și adevărată. Oferta sa nu este în tehnologiile familiare pe care le folosește, ci în onestitatea și integritatea sa. The Ordinary a fost creat pentru a interzice mărfurilor să fie deghizate de ingeniozitate. 

Belif

Belif este o colecție europeană care are la bază un scop clar și bine definit: oferirea unui mic ajutor tinerilor domnișoare sau doamne în restabilirea unei pieli hidratante și complet sănătoase. Belif a fost înființat pentru a găsi cele mai bune și mai pure ingrediente. 

Produsele Belif are la bază o plantă veche de secole – Napiers. Ea este renumită pentru remediile sale vegetale puternice. 

Produsele lor nu au: 

  • parabeni
  • sulfați
  • ftalați și conservanți sintetici
  • coloranți sintetici
  • parfumuri sintetice
  • uleiuri minerale
  • ingrediente de origine animală.

Pai

Tot ce ține de Pai este de origine britanică – înafară de denumirea lui. Creatori Pai au împrumutat numele lui din Maori, limbă în care acesta înseamnă bunătate. Produsele Pai sunt făcute pentru persoanele cu piele sensibilă. 

Acest brand știe exact de ce are nevoie pielea sensibilă și de ce nu – acesta este motivul pentru care produsele lor organice ultra-pure certificate sunt încărcate cu vitamine și complet lipsite de iritanți.

‼️Nu uita: înainte să începi să folosești oricare produs, consultă-te cu un medic! fii sigură că acest produs nu-ți va afecta pielea, pentru a te bucura de piele fără cusururi în siguranta.‼️

Reporter: Evelina Ciutac

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Previous Job // INVENTO angajează consultant în evaluarea necesităților instituționale
Next Platforma de cooperare STARTUP3 este deschisă pentru startup-uri și ÎMM-uri
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *