Topul serialelor Nickelodeon


Nickelodeon, abreviat ca Nick, este un canal american de televiziune prin cablu și satelit pentru copii. A apărut pentru prima dată  în emisiune în data de 1 aprilie 1979, cu filiala  în New York. Este destinat pentru publicul cu vârste între 0 și 14 ani, dar sunt și filme/ seriale pentru tineri.

 Nick se împarte în doua categorii:

  • Nick Jr-  unde sunt televizate desene animate pentru copii cum ar fi „SpongeBob, Dora the Explorer, Blaze and the Monster Machines”.
  • Nickelodeon-  aici se televizează filme și seriele pentru adolescenți și maturi.

Astăzi am decis să  vă facem cunoștință cu câteva filme/seriale pentru adolescenți de pe Nickelodeon.

Îți oferim o listă de filme, la care merită să te uiți singur sau împreună cu prietenii în timpul liber:

House of Anubis

Premiera a avut loc pe canalul Nickelodeon din Statele Unite pe 1 ianuarie 2011, iar în Rusia serialul a fost lansat pe ecrane din 11 iunie. Acesta este primul serial Nickelodeon din genul ”detectivului mistic” pentru adolescenți. Serialul s-a încheiat după ultimul episod de 90 de minute „The Touchstone of Ra”.

Serialul se începe când una din eleve Joy Mercer, dispare în mod misterios din internatul englezesc de elită „Abode of Anubis”. În aceeași zi, o nouă studentă din America, Nina Martin, sosește cu o bursă. Cea mai bună prietenă a fetei dispărute, Patricia Williamson, este suspicioasă față de noua studentă și o acuză pentru dispariția lui Joy. În același timp, Nina este susținută de noul ei prieten, Fabian Rutter, în care are încredere și cu care ulterior va dezvălui misterul Locuinței lui Anubis.

Power Rangers Samurai

Este al optsprezecelea sezon al serialului american de televiziune pentru adolescenți Power Rangers, bazat pe sezonul treizeci și trei din serialul de televiziune japonez „Super Sentai”. „Samurai SquadShinkengers”. Spre deosebire de câteva sezoane precedente, serialul a revenit din nou la compania Saban Brands. Șeful companiei Chaim Saban a promis că o va face mai strălucitoare și mai amuzantă decât precedentele. Samurai este primul sezon al serialului difuzat în HD.

O mică întroducere ca să întelegeți despre ce merge vorba:

„Cu secole în urmă, monștrii Nighlok care au apărut în Japonia au încercat să pună stăpânire pe lumea noastră, dar au fost învinși de Războinicii Samurai cu puterea Simbolurilor, transmise din generație în generație. În vremurile moderne, răufăcătorii Nighlok s-au ridicat din nou și plănuiesc să inunde Pământul. Din fericire, o nouă generație de eroi este pregătită să lupte. Aceștia sunt Power Rangers Samurai.”

Nu vă mai spunem nimic vă lăsăm siguri să înțelegeți despre ce merge vorba.

The boy who cried were wolf

Este vorbe despre filmul american de comedie de groază, lansat în 2010. În rolurile principale, Victoria Justice și Chase Allison.

Plotul acestui film este despre viața unei familii obișnuite din California care se schimbă după vestea moștenirii. Ruda Dragomir Vukovic le-a lăsat moștenire un vechi castel situat în România. Aceasta este o veste deosebit de bună pentru un fiu care este fascinat de creaturile mistice. Când primește o moștenire, familia se confruntă atât cu forțe complet pământești (agenții imobiliari) care încearcă să interfereze cu ele, cât și cu ceva supranaturală.

The Thundermans

Un serial american de comedie cu supereroi, care a avut premiera pe Nickelodeon pe 14 octombrie 2013.

Serialul se învârte în jurul Thundermen, o familie cu superputeri care încearcă să trăiască o viață normală în orașul fictiv Hiddenville. Phoebe visează să devină un super-erou și să-și folosească puterile pentru bine, în timp ce fratele ei geamăn Max vrea să fie următorul mare super-rău și să-și folosească puterile pentru rău. Părinții Hank și Barb încearcă să trăiască o viață normală și să nu-și folosească superputeri – deși nu cu mare succes – în timp ce Norei și Billy le place să le folosească pe ale lor ori de câte ori este posibil. Un fost supercriminal pe nume Dr. Colosso a fost transformat într-un iepure și locuiește în bârlogul lui Max din subsol, oferindu-i sfaturi pentru a deveni răufăcător.

Swindle

Film regizat de Gordon Korman. Filmul a avut premiera pe 24 august 2013 în SUA pe Nickelodeon și în Rusia pe 25 ianuarie 2014. S-a bazat pe o carte cu același titlu.

Griffin și Ben găsesc cartea de baseball a lui Honus Wagner. Au decis să vândă cardul pentru ca Ben să nu fie nevoit să se mute din casa lui. Ei merg la un magazin de colecție deținut de un tip pe nume Paul Swindell. Swindell ia cardul și le dă băieților 300 de dolari pentru el. Dar, ei află că acest card valorează mult mai mult. Mai exact, cu 1,2 milioane mai mult. Și Griffin și Ben și-au dat seama că fuseseră păcăliți. Griffin fiind furios vrea să păcălească escrocul și să returneze cardul. Pentru a face acest lucru, el adună o echipă de agenți speciali care să-și ducă la îndeplinire planul și să-l pedepsească pe ticălos.

Jinxed

Film american de televiziune emisă de Nickelodeon. Premiera mondială a filmului a avut loc pe 29 noiembrie 2013.

Cu multe generații în urmă, familia Murphy a fost blestemată , ceea ce a fost începutul dezastrelor și eșecurilor constante. Meg Murphy pornește într-o călătorie pentru a rupe blestemul și a trăi o viață normală.

Every Which Way

Este o adaptare a serialului latino-american „Rooks”. Lansat în Rusia din iulie 2014. Emisiunea celui de-al patrulea sezon final a avut loc pe 6 iulie 2015 și s-a încheiat pe 30 iulie a aceluiași an.

Personajul principal, Emma Alonso, se mută la Miami într-o nouă casă. Brusc, ea descoperă în ea însăși abilități ciudate. Ea învață că este o vrăjitoare și aparține lumii magice. Dar ea nu este doar o vrăjitoare. Ea este Aleasa, conducatorul tuturor vrajitoarelor. La noua școală, Emma își găsește noi prieteni. Ea câștigă și inima iubitului ei Daniel. Cu toate acestea, ea își găsește nu numai prieteni, ci și dușmani. Principala rivală a Emmei este Maddie. Emma va trebui să o învingă pe Maddie, precum și să dezvăluie secretul directorului școlii.

Acestea sunt filmele și serialele care la sigur vă vor capta atenția și le veți dori să le vizionați din nou și din nou.

Pentru mai multă informație la tema dată accesează și alte articolele marca Youth.md. Accesează și paginile noastre de FacebookInstagram  și  Telegram, pentru postările zilnice și note informative!

Reporter Youth.md: Proțap Erica

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Turneul de educație astronomică „Descoperă cerul Basarabiei!”, 11-15 iulie 2022
Next 7 avantaje ale cărților electronice
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =