O nouă ediție Sigmoid Spectrum te așteaptă!


Seria Sigmoid Spectrum continuă să lumineze mințile curioase despre învățare Machine learning și Data Science cu o nouă ediție: “Placing models on streamlit”. 

Streamlit este o companie de software care oferă o platformă open-source pentru echipele de cercetători machine learning și data science pentru a crea aplicații de date cu Python. Platforma folosește limbajul Python, API-uri, widget-uri, implementare instantanee, instrumente de colaborare în echipă și soluții de gestionare a aplicațiilor pentru a ajuta experții din Data Scince și inginerii machine learning să creeze aplicații bazate pe Python. Aplicațiile create folosind Streamlit variază de la aplicații capabile de detectarea obiectelor în timp real, browsere de date geografice, până la exploratori Face-GAN.

Speaker-ul evenimentului, Iurie Cius, își va împărți cunoștințele despre machine learning și streamlit pentru a ușura pe cât poate plasarea în productie a unui model de machine learning.

 În cadrul evenimentului vei afla :

  •  Ce este Streamlit;
  •  Cum să afișați textul în Streamlit;
  •  Cum să afișați Pandas DataFrame, Tables și JSON;
  •  Cum să lucrați cu Streamlit Forms;
  •  Plotting în Streamlit.

Mai multe detalii poți găsi pe Facebook.

Dacă ceea ce ai citit, ți-a trezit curiozitatea, înscrie-te folosind link-ul (Aici).

Sigmoid este o organizație non-guvernamentală, de cercetare și dezvoltare (R&D), ce are drept scop dezvoltarea domeniului Machine Learning și Inteligenței Artificiale în Moldova, susținerea și pregătirea cadrelor în domeniile respective, precum și oferirea experienței de lucru într-o organizație personalului interesat.

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente și oportunități de autodezvoltare organizate de Sigmoid, puteți urmări pagina de Facebook, LinkedIn, Instagram. Mai mult ca atât, abonați-vă la canalul de YouTube, pentru a beneficia de fiecare lecție video creată de Sigmoid.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sondaj: Drepturile studenților din Republica Moldova
Next Află mai multe despre programul Flex de la - Vlada Mangâr
Sigmoid
About the author

Sigmoid

Sigmoid is an R&D organization whose goal is to develop people and products that will boost the development of Artificial Intelligence and it's usefullness in every day life.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 3 =