Înscrie-te la programul „Acces la informare pentru tineri” și obține o instruire GRATUITĂ


Ești profesor/profesoară în cadrul unui gimnaziu/liceu? Sau membru/membră al unui ONG orientat în lucru cu tinerii, reprezentant/reprezentană al unui Consiliu de elevi sau Centru de Tineret din țară, care promovează proactivitate în rândurile tinerilor? Atunci această oportunitate este pentru TINEri.

Echipa EDYN Moldova lansează ediția 2 al programului „Acces la informare pentru tineri”, prin care poți obține o instruire GRATUITĂ pentru întreaga echipă.

Prin intermediul acestui program, aceștia își propun să contribuiască la capacitarea tinerilor din toate regiunile Moldovei, prin oferirea serviciilor de instruire gratuită, cu durata de 1 zi, pe subiectele menționate în formularul de mai jos.

Tot ce trebuie să faci este să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE (https://forms.gle/tBDjuNgUG98YnZ5L9) și să selectezi 1 subiect pe marginea cărora dorești să obții instruire, până la data de 31 martie 2023. Organizatorii vor reveni cu un mesaj cu privire la beneficiarii selectați.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB // Asistent(ă) de programe și comunicator/oare la Coaliția „Viață fără Violență”
Next Organizația Studenților Basarabeni din București desfășoară cea de-a XVI-a ediție a festivalului „Zilele Basarabiei”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − nine =