Ai o idee de afacere și vrei să o testezi? Vino la Startup Weekend Women Chișinău


Ai o idee de afacere și vrei să o testezi și să îți formezi echipa – aici e locul! Vino pe 1 -3 octombrie la Startup Weekend Women Chișinău Online.

Cea mai bună cale spre independența financiară este afacerea proprie – vino cu ideea ta, fă parte dintr-o echipă, implementează-ți visul și fă primul pas spre lumea antreprenoriatului.

Aceasta este ocazia ta de a transforma ideile în acțiune timp de 54 de ore! Găsește persoanele potrivite cu abilități complementare și pasiunea de a construi un startup într-un weekend.

Pentru a te înregistra accesează acest link.

Ce este Startup Weekend?

Techstars Startup Weekend sunt evenimente de 54 de ore, concepute pentru a oferi educație prin experiență pentru antreprenori la nivel tehnic și non-tehnic.

Începând cu prezentările de vineri seară și continuând prin brainstorming, dezvoltarea planului de afaceri și crearea prototipurilor de bază, Techstars Startup Weekends culminează cu demonstrații și prezentări duminică seara.

Participanții au oportunitatea de a crea startup-uri în timpul evenimentului și pot colabora cu persoane care împărtășesc aceleași valori în afara cercului lor de zi cu zi și de a primi un feedback valoros din partea mentorilor locali și internaționali.

Weekend-ul este centrat în acțiune, inovație și educație. Indiferent dacă căutați feedback cu privire la o idee, un cofondator, seturi de abilități specifice sau o echipă care te va ajuta să dezvolți startup-ul, Techstars Startup Weekend este mediul perfect în care să-ți testezi ideea și să faci primii pași spre lansarea propriei afaceri.

Pentru întrebări suplimentare, contactați organizatorii la adresa: hello@hub.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Teatrul „MADE” continuă Turneul Național al spectacolului „LIBERĂ”
Next Curs gratuit “Fii profesor creativ - lucrează pe Canva și Nearpod”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + seven =