Tinerii pasionați de mass-media pot beneficia de un stagiu de practică în jurnalismul online și TV


Postul de televiziune 10TV în parteneriat cu Mişcarea Civică Tinerii Moldovei oferă tinerilor, pasionați de mass-media, stagii de practică în jurnalismul online şi TV, pe o durată de trei luni.

Acest curs oferă oportunitatea de a învăța tinerilor care își doresc să lucrezi în presă și să apară la TV. Timp de trei luni, cei acceptaţi la practică vor lucra zi de zi în regim de redacţie de ştiri iar materialele realizate vor fi publicate şi difuzate pe post. Traininguri specializate, ţinute săptămânal de jurnalişti cu experienţă, vor oferi participanţilor  elementele de bază pentru a putea excela în viitor în domeniul mass-media.

Cerinţe: foarte buna cunoaştere a limbii române, vârsta maximă de 30 de ani, disponibilitatea de a lucra zilnic în cadrul redacţiei de ştiri în perioada 1 mai – 31 iulie.

Participanţii care se remarcă în activitatea desfăşurată vor merge mai departe la stagii de pregătire în redacţii din Bucureşti, la realizarea de materiale video în România, cu toate cheltuielile acoperite, şi vor fi angajaţi la postul de televiziune 10TV.

Pentru înscrieri completaţi formularul pe site-ul: tinerii.md

– Sursă: http://www.civic.md/stagii/37030-intership-gratuit-la-televiziune-pentru-studenti.html#sthash.A0Q16K09.dpuf

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii Manager în Relații cu Clienții la primul IT Park din Republica Moldova
Next Întâlnește-l pe Ștefan Bănică la ”Întâlnirile TVR Moldova”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − nine =