Jurnaliștii și jurnalistele pot participa la instruiri internaționale


instruiri internaționale

Doriți să efectuați cercetări cu privire la subiectele diversității și LGBTQ, lucrând împreună cu colegele și colegii din Germania, Republica Moldova și Ucraina și să vă publicați contribuțiile în mediul societății civile, vorbitoare de engleză? Acest proiect vă oferă o mulțime de oportunități și instruiri! Vă punem în contact cu actori interesanți și ONG-uri din țările partenere și vă sprijinim în cercetarea dvs. prin contactele și rețelele noastre. Atelierele, prelegerile și întâlnirile de rețea vă vor oferi baza pentru familiarizarea cu problemele LGBTQ din țările partenere și vă vor ajuta să vă extindeți rețelele și contactele personale.

După finalizarea proiectului, participanții vor publica cel puțin un articol jurnalistic pe pagina principală a ONG-urilor Gender Z și GENDERDOC-M. Vor fi, de asemenea, appreciate și cercetările suplimentare, și publicațiile pe alte canale media.

Vor fi premiate cele mai bune trei contribuții cu o sumă de până la 300 euro.

Activitățile proiectului:

  • Iunie 2021. Începe proiectul: Vă rugăm să vă rezervați timp de la 17:00 la 20:00 (ora Chișinăului) în fiecare joi a lunii iunie 2021, pentru a participa la atelierele noastre, lecții, instruiri în rețea pentru schimb de informații între colegi.
  • Din iulie 2021, veți avea timp pentru cercetarea dvs., portrete, documentare și interviuri. Vă vom sprijini, după necesitate, prin intermediul comunității noastre, de exemplu, pentru căutarea eroilor pentru interviu și alte contacte.
  • Simultan, în toamna anului 2021, vom oferi un program opțional format din, printre altele, lecturi, discuții, vizite digitale la muzeu și lecții. Dacă doriți, sunteți binevenit/ă să contribuiți și a vă alăturați cu o lecție sau o prezentare a cercetărilor dvs. în curs de desfășurare.

De Ziua Drepturilor Omului (10 decembrie 2021), vom prezenta toate contribuțiile publicate – un juriu va decerna apoi trei cele mai bune proiecte de cercetări.

Proiectul se adresează jurnaliștilor/jurnalistelor, activiștilor/activistelor, reprezentanților/reprezentantelor ONG-urilor și bloggerilor/bloggerelor cărora le place să cerceteze subiecte LGBTQ și să schimbe informații cu colegii.

Procedura de aplicare:

Până la 26 aprilie 2021 trebuie să trimiteți următoarele:

  1. Scrisoare de motivare – vă rugăm să explicați pe scurt de ce vă interesează programul. Vă rugăm să ne descrieți și experiența de jurnalism/blogging/activism.
  2. Schiță scurtă a ideii pentru proiectul dvs. de cercetare.
  3. Cererea de participare trebuie trimisă prin poștă.

În cazul în care aveți orice întrebare sau aveți nevoie de mai multe informații despre instruiri sau cercetare, vă rugăm să o contactați pe Anastasia Danilova, directoarea executivă GENDERDOC-M: info@gdm.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // Absolvent.md angajează designer grafic
Next Evenimente pentru tineri // Cunoaște mai multe despre Viața de Freelancer alături de Robert Katai
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − six =