Apel de propuneri de proiecte pentru susținerea dezvoltării locale în raionul Orhei


propuneri de proiecte orhei

Apel de propuneri de proiecte „ÎMPREUNĂ PENTRU VIITOR” pentru susținerea dezvoltării locale, pentru câteva localități din raionul Orhei.

GAL „Baștina Gospodarului” lansează Apelul de propuneri de proiecte Împreună pentru Viitor. Apelul este destinat susținerii proiectelor și inițiativelor de dezvoltare rurală la nivel local, implementate de  rezidenții teritoriului GAL Baștina Gospodarului, prin acordarea unei contribuții financiare pentru implementarea proiector locale ce sprijină Strategia de Dezvoltare Locală GAL.

La concurs pot participa locuitorii și companiile înregistrare în s.Mitoc, com. Zorile, s. Braviceni, com. Ciocîlteni, com. Mălăiești, com. Crihana, com. Zorile, com. Cucuruzeni, s.Clișova (raionul Orhei). 

În anul 2020 Adunarea generală GAL a aprobat pentru susținere financiară următoarelor priorități de dezvoltare: 

  1. Diversificarea activităților economice ale IMM;
  2. Modernizarea infrastructurii locale;

La concurs pot participa:

  • Organizațiile și instituțiile din sectorul public, antreprenorial și civic, care au adresă juridică pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului”;
  • Grupurile de organizații și/sau instituții, asociate pentru implementarea unui proiect de dezvoltare locală a GAL, care au adresă juridică pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului”;
  • În cazul reprezentanților sectorului civic fără statut de persoană juridică pot participa persoanele fizice cu domiciliul pe teritoriul GAL „Baștina Gospodarului” și grupurile locale de inițiativă, formate din locuitorii localităților, care intră în componența GAL „Baștina Gospodarului”;
  • În cazul reprezentanților sectorului antreprenorial fără statut de persoană juridică pot participa persoanele fizice ce desfășoară activitatea economică pe teritoriul GAL în conformitate cu legislația RM, de exemplu, GȚ, ÎI. În cazul start-up-urilor, care încă nu posedă înregistrare, aceștia se obligă să-și înregistreze activitatea economică în modul stabilit de lege până la semnarea contractului de finanțare.

Cum puteți aplica: 

  1. Studiați Regulile de participare pentru a afla mai multe detalii despre concurs şi criteriile de eligibilitate. 
  2. Completați aplicația de finanțare și bugetul.

Regulile de participare, modelul aplicației și bugetului le puteți obține de la managerul GAL – Negruță Ina, tel. 060755594, e-mail: bastinagospodarului@yahoo.com.

Depunerea propunerilor de proiect: 

Propunerile de proiect pot fi prezentate până la data de 10 iulie 2020, ora 17.00, la adresa de e-mail: bastinagospodarului@yahoo.com, cu mențiunea: Propunere de proiect – LEADER 2020. Sau pe suport de hârtie la adresa: r. Orhei, s. Mitoc, Primăria, persoana – Galina Scalețchi.

Date de contact:

Ina Negruță – managerul  GAL „Baștina Gospodarului”, la adresa de e-mail: bastinagospodarului@yahoo.com sau la numărul de telefon 060755594. 

Regulile de aplicare la concurs, precum și formularele ce urmează a fi completate pot fi găsite în următorul link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova angajează coordonatori regionali
Next EcoVisio te invită la un webinar despre ce înseamnă o nutriție sănătoasă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + five =