Soluții IT pentru migrarea în online. Alătură-te unui atelier de discuții cu experți


Soluții IT pentru migrarea în online

Un nou eveniment, marca Bazaar E-commerce: Soluții IT pentru migrarea în online. Participă la discuții și cunoaște răspunsul la această întrebare de la experți în domeniu.

În 2020 este un must have ca antreprenorii să găsească soluții pentru migrarea magazinului și business-ului în online.

În timpul carantinei, consumatorii au apreciat brandurile care s-au adaptat rapid situației și au creat pentru comoditate, site-uri de unde pot să-și comande produse, sau cel puțin să vadă gama de produse disponibile. Puține business-uri au implementat asta, poate din cauza lipsei de cunoștințe, lipsei de resurse sau soluții.

Miercuri, 3 iunie, ora 18:30, alături de 4 experți din domeniul e-commerce – te invităm la o discuție despre Soluții IT pentru migrarea în online. Ești interesat? Abonează-te aici să fii mereu la curent cu noile ediții: https://bit.ly/BAZAARcomunitate

BAZAAR E-commerce pentru Micul Business este o serie de evenimente de comunitate, săptămânale, în care vom evalua soluții pe diferite aspecte de business. Subiecte abordate: IT, Logistică, Marketing, Procese Interne, Resurse Umane, etc. cu exemple din Moldova și nu doar. Totul pentru a vă inspira la schimbare și creștere pe termen lung, în ritmul vostru, alături de comunitate.

BAZAAR E-commerce este organizat de către Startup Moldova și ADCENTER cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Și Guvernul Suediei în cadrul Proiectului Tekwill.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Cunoște totul despre programul de voluntariat internațional „Corpul European de Solidaritate”!
Next #TRADITIONALMD: Frații Scutelnic - tandemul ce creează rezultate uimitoare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *