Cu ce provocări te întâmpină o consiliere online? Află de la un psiholog cu experiență


consiliere online psiholog

Vrei să știi mai multe despre cum trebuie să fie o consiliere online? Participă la acest dialog online și cunoaște secretele, de la un specialist cu experiență în domeniu, Ana Niculăeș.

Astăzi o mare parte de psihologi oferă consiliere online care prezintă mai multe avantaje atât specialistului cât și clientului. Însă consilierea online este diferită de cea la cabinet și ca în oricare altă meserie apar diferite provocări.

Pentru început mediul e diferit și dacă conexiunea de internet e una slaba poate fi un proces destul de frustrant.

Dacă aspectul tehnic e rezolvat, mai sunt alte bariere, psihologul nu vede clinetul în întregime, astfel anumite gesturi pot fi omise și astfel se pierde informație utila pentru procesul terapeutic. Atunci când știi cum să previi anumite provocări, și cunoști cum să acționezi, ședința ta cu clientul e una calmă și rezultativă, astfel și tu ca psiholog ai rezultate cu mult mai reușite, ca urmare devii un specialist recomandat și afacerea ta se bucură de prosperitate.

Speaker-ul acestui webinar va fi, Ana Niculăeș, psiholog cu experiența de 7 ani în consiliere și online. Ea a început să ofere consiliere psihologică online din 2013 fiind în SUA, când mai multi clienți din Moldova au avut nevoie de asitență psihologică.

Mai mult decât atât, Ana a devenit membră a Online Therapy Institute în 2013 și a facut un curs care i-a oferit cunoștințele necesare pentru a oferi consiliere online.

Data webinar-ului: 09 Iunie 2020, ora 19:00. Intermediu: online, platforma GetResponse. Link de înregistrare: https://bit.ly/2BqxDY0.

Detalii despre eveniment, vezi pe pagina de facebook.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Fundația Soros Moldova angajează Director a Departamentului Buna Guvernare
Next Job // Centrul Republican ARTICO angajează metodist pentru domeniile sport și artă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + eighteen =