Se dă start cursului de copywriting pentru vânzători și specialiști în marketing


Ce ? Curs de copywriting pentru vânzători și specialiști în marketing

Când ? 15 Septembrie 2017

Unde ? School of Business Communications

De ce aveți nevoie de un curs de copywriting?

Există o diferență mare dintre „a ști” și „a putea”. Este destul să citiți o carte bună despre copywriting ca să știți cum se scrie un text convingător. Dar va trebui să scrieți cel puțin zece texte de sine stătător ca să reușiți să scrieți un text bun. La fiecare lecție a cursului participanții vor discuta un nou format. Iar după asta vor îndeplini temele de acasă. Timp de 8 săptămâni studenții responsabili vor învăța să scrie texte coerente.

Pe cine înregistrăm?

  • Specialiști în marketing. Fără abilități de scriere a textelor de calitate, marketologul își îndeplinește sarcinile doar pe jumătate. Credeți că e simplu să învățați copywriting? Nu, nu e simplu deloc. În schimb veți obține un instrument puternic, care cu siguranță va garanta calitatea marketingului pe care îl faceți.
  • Vânzători. Cumpărăm cu plăcere de la cei, care ne ajută să ne descurcăm cu proprietățile unui produs dificil. Pentru că ceea ce este evident pentru un vânzător, nu este simplu deloc pentru un client. De asta un email convingător este un mod sigur de transformare a celui care se interesează în cel care cumpără.
  • Freelanceri. Cei mai mulți dintre freelanceri primesc comenzile pe site-urile bursiere. De regulă, lucrează ca toți… Și bani primesc ca toți… Adică, puțini. La curs veți avea posibilitatea să învățați instrumentele și formatele necesare, dar și veți cunoaște cum să obțineți cei mai buni clienți.

De ce am nevoie de acest curs?

Trebuie să scrieți un text comercial ? Perfect! 40% din timpul unei lecții scrieți texte și primiți un feedback imediat de la trainer și alți participanți.

Cine predă?

  • Igor Nisenboim este absolventul Școlii de Economie din Londra. Copywriter cu experiență de 8 ani. Elaborează texte comerciale și predă copywriting pentru companiile din CSI și Europa. Printre clienți: Smartresponder, Videosecurity, Indelit, Stillferro, Automall, Daac-System, Grand Voyage, Eurolab, Доктор Борменталь, iLab.

 

Sursă: https://www.fest.md/ro/evenimente/diverse/curs-copywriting-eficace

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un curs practic pentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile in domeniul Resurselor Umane
Next Joburi pentru tineri: Fii Social Media Manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =