Vrei să știi mai multe despre antreprenoriat social? INVENTO lansează ONE STEP AHEAD TOOLKIT pentru tine


antreprenoriat social instrument gratuit invento

Ai dori să cunoști mai multe despre „antreprenoriat social”? Despre posibilitățile de implicare a tinerilor în acest domeniu? INVENTO lansează ONE STEP AHEAD TOOLKIT, pentru a te ajuta în acest sens!

În ultimii ani economia socială a devenit unul dintre cel mai frecvent abordate subiecte atât la nivel naţional cât şi internaţional. Întreprinderile sociale s-au dezvoltat vertiginos în majoritatea ţărilor membre ale Uniunii Europene. Conform datelor din 2010, în ţările din Uniunii Europene economia sociala angaja 14 milioane de persoane, sau 6,5% din populaţia ocupata a UE.

Ce reprezintă acest instrument?

În acest context, Asociația Obștească INVENTO lansează ONE STEP AHEAD TOOLKIT, un set de instrumente destinate lucrătorilor de tineret, mentorilor, precum și tuturor celorlalți care doresc să ajute la răspândirea conceptului de Antreprenoriat Social, valabil în limba engleză și română

One Step Ahead Toolkit reprezintă un set de 16 instrumente practice, ce înglobând cele mai bune practici din Polonia, Georgia, Suedia și Republica Moldova, dezvoltate pe parcursul unui an de către participanții proiectului #OneStepAhead. Acesta poate fi accesat absolut gratuit și utilizat de toți cei ce doresc să contribuie la răspândirea conceptului de antreprenoriat social. 

Unde îl poți găsi?

Pentru limba română, accesați aici. Pentru limba engleză, accesați aici

Acest toolkit a fost realizat în cadrul Proiectului „One Step Ahead”, finanțat de către Comisia Europeană prin intermediul Programului Erasmus+ KA2 – Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici – Consolidarea capacităților în domeniul tineretului.

Sursa: invento.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Job // Casa de avocatură Macovei Enachi angajează consilier juridic
Next Explorează instrumente digitale participând la „Digital Youth Work Academy”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *