Beneficiază de o bursă de studii oferită de MAIB

burse studenti, bursă de studii

bursă de studii

Devino bursierul MAIB. Participă la ediţia a VI-a a Programului „Burse pentru Viitorul Tău” și obține o bursă de studii pentru studenți.

Moldova Agroindbank invită studenţii să se înscrie în noua ediţie 2019-2020 a Programului „Burse pentru Viitorul Tău”. Programul îşi propune să asigure un acces echitabil la studii universitare şi susţinere materială în obţinerea educaţiei de calitate pentru un viitor sigur tuturor tinerilor din ţara noastră.

În cadrul Programului, Moldova Agroindbank va oferi 30 de burse anuale a câte 10 000 lei pentru studenţii înmatriculaţi în anul I de studiu, la instituţiile de învăţământ superior din ţară şi pentru studenţii bursieri ai ediţiei precedente, promovaţi în anul II sau III de studii, care pot candida pentru reînnoirea burselor. 

Bursa de studii este acordată în bază de concurs şi are menirea să acopere necesităţile ce ţin de efectuarea studiilor (taxă de studii, cheltuieli de cazare, masă, rechizite de studiu ş.a.). 

Formularul de înscriere la concurs şi regulamentul Programului pot fi accesate pe pagina web http://www.eac.md/ro/. Data limită de prezentare a dosarelor este 28 octombrie 2019. 

Programul „Burse pentru Viitorul Tău” este desfăşurat de Centrul de Informaţii Universitare, cu suportul financiar al Moldova Agroindbank şi este susţinut de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale din Republica Moldova.

Echipa Moldova Agroindbank le doreşte tinerilor studioşi succes pentru a obţine o Bursă pentru un Viitor mai bun.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la concursul pentru tineri: „Premiul Naţional pentru Sectorul de Tineret”
Next Fă schimb de experiență în cadrul programului „Professional Fellows”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × one =