Dezvoltăţi abilităţile de comunicare vizuală şi verbală la conferinţa internaţională P.E.A.C.E în Ungaria

tineri, conferinţă, ungaria

sursa: YPU

Centrul European de Tineret din Budapesta, Ungaria, organizează la data de 16-22 septembrie 2018 seminarul  P.E.A.C.E. ( Peace, eACTIVISM & Campaigning Education).

Acest proiect vizează formarea trainerilor și a liderilor care lucrează cu tinerii, cum să-i încurajeze să interacționeze mai mult prin crearea și distribuirea de povestiri digitale, campanii online sau învățarea despre e-Activism. Fiecare are o poveste de spus, iar aceste povești digitale sunt întotdeauna foarte puternice, pentru că în multe cazuri subliniază aspecte foarte importante, cum ar fi violența, discriminarea sau lupta pentru a-și găsi locul în societate.  Acest lucru nu înseamnă neapărat rezolvarea unor probleme mari imediat. Cultura păcii poate fi tradusă în mai multe forme de acțiune și în cadrul acestei ședințe de studiu organizatorii au pregătit următoarele subiecte:

  • eActivism pentru schimbare;
  • Campanii online și strângerea de fonduri;
  • Comunicare și medii sociale;
  • Mesaje pozitive și opinii imparțiale.

Sesiunea de studiu se va concentra pe îmbunătățirea abilităților de comunicare vizuală și verbală a trainerilor și conducătorilor de tineret. Competențele pe care le vor dezvolta în cadrul acestei sesiuni îi vor ajuta să se angajeze mai bine cu publicul diferit și să-și păstreze atenția pentru a promova pacea și înțelegerea cât mai larg posibil. Informații complete și formularul de înscriere vedeţi aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Transformă-ţi ideile creative în prototipuri la Garage48 Hackathon Chișinău 2018
Next Participă la cea de-a cincea ediţie a cursului MOOC şi informează-te despre programele Erasmus + Youth
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 1 =