Transformă-ţi ideile creative în prototipuri la Garage48 Hackathon Chișinău 2018

tineri, antreprenoriat, hackathon, tekwill, idei

În perioada 27-29 aprilie, la Chișinău va avea loc hackathonul Garage48 Chişinău 2018, organizat în parteneriat cu Rockit Moldova.

Organizatorii ne promit că hackathonul va fi unul intens, distractiv și va oferi posibilitate tinerilor interesați de tehnologii și inovații să înveţe lucruri noi, utile și interesante. Pe durata hackathonului, echipele vor fi ghidate de mentori locali și internaționali care sunt experți în design, dezvoltare de produse, marketing, și antreprenoriat. La final acestea vor fi evaluate de către o echipă de experți, iar cele mai bune idei vor fi premiate.

În această ediţie au fost alese patru subiecte care sunt :

  • FinTech;
  • Telecom;
  • Industrii creative;
  • Healthtech.

Dacă vreunul dintre aceste subiecte este palpitant pentru tine sau ai o idee strălucită care are nevoie de ceva îndrumare. Înregistrează-te acum, împărtășeşte-ţi ideea pe evenimentul Facebook și pregăteşte-te pentru weekend-ul care îţi poate schimba viața profesională. Dacă nu ai o idee pe care ai dori să o atingi, dar ai experienţă în inginerie, dezvoltare, proiectare, marketing sau management de proiect, înregistrează-te și găseşte-ţi o echipă. Pentru mai multe informații despre fluxuri, mentori și multe altele găseşti aici.

Garage48 Hackathon este organizat de Garage48 și CIVITTA Moldova cu sprijinul financiar al Ministerului Estonian al Afacerilor Externe în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar .

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Student`s Diary: Cum arată o zi obișnuită din viața unui elev din oraș și a unui elev din sat
Next Dezvoltăţi abilităţile de comunicare vizuală şi verbală la conferinţa internaţională P.E.A.C.E în Ungaria
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 17 =