Festivalul Transportului Alternativ, 28 august 2022. Participă și tu!


Festivalul Transportului Alternativ// Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 28 august 2022, în capitală va fi marcată ziua mobilității active cu genericul „Alternocity Chișinău”.

Inițiativa presupune închiderea, începând cu ora 10:00, a unei porțiuni de drum a  străzii Albișoara, în perimetrul str. Mihai Viteazul (pod) și bd. Renașterii Naționale (podul de la Circ), astfel încât circulația transportului public și a celui privat va fi sistată pe durata desfășurării festivalului.

Evenimentul are ca scop promovarea mersului pe jos, folosirea bicicletei, trotinetei, precum și a altor forme de deplasare.

În acest context, Primarul General, Ion Ceban, a făcut un apel către locuitorii municipiului Chișinău pentru a participa la prima ediție a evenimentului, dedicată mobilității durabile, menționând că orașul este tot mai împânzit de biciclete, trotinete, role și alt transport alternativ.

Programul evenimentului prevede și alte activități distractive care vor fi organizate împreună cu partenerii municipalității: AlternoHora, campionate, ateliere, masterclass-uri pentru copii și maturi etc.

Toți iubitorii transportului alternativ și curioșii sunt așteptați la festival!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la „Object Hunting” și câștigă până la 1000 de lei!
Next Vino la Târgul de Cariere: discută cu angajatorii și descoperă cele mai noi joburi!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 17 =