Participă la cea de-a cincea ediţie a cursului MOOC şi informează-te despre programele Erasmus + Youth

Erasmus , tineri , curs

Foto: AEGEE-Europe

Ești un coordonator al unei organizaţii de tineret? Lucrezi cu tinerii sau cu un grup informal de tineri? Ai auzit despre Erasmus +, dar nu știi prea multe despre asta? Ai aplicat deja în programul Erasmus + dar nu ai avut noroc până în acest moment? Ai dori să afli mai multe despre cooperarea europeană în domeniul tineretului, dar nu știi cum să începi? Acest curs deschis online (MOOC) pe Erasmus + este facut pentru tine!

Acest curs oferă o imagine de ansamblu asupra scopului, priorităților și impactului așteptat al programului de finanțare al Uniunii Europene Erasmus + Youth. Aflați cum vă puteți implica în cooperarea europeană în domeniul tineretului și puteți avea un impact pozitiv asupra grupului dvs. de tineret, a organizației și a comunității.

Al 5-lea MOOC, desfășurat între 7 mai și 11 iunie 2018, vă va ghida prin toate cele trei acțiuni cheie ale programului Erasmus + Youth. Acest curs va crea spațiu pentru crearea de rețele și construirea de cunoștințe distribuite despre cooperarea europeană în domeniul tineretului și munca internațională a tineretului prin aplicarea fondurilor disponibile prin programul Erasmus + pentru tineri.

Resursele de curs vor include materiale video variind de la informații generale despre program la pași specifici despre cum să vă dezvoltaţi proiecte de bună calitate. Testele special concepute vă vor ajuta să înțelegeți și să păstrați conținutul esențial.

Nu sunt cerute premise și nu se solicită niciun fel de taxe, însă este necesară participarea activă în cursul celor 3-4 ore de cursuri online pe săptămână! Nu veți fi singuri, deoarece facilitatorii experimentați vor conduce discuții pe forum, vor clarifica întrebările și vor contribui cu feedback și îndrumare.
Cursul începe la data de 7 mai 2018, dar vă puteți înscrie până la 31 mai pentru a obține o impresie completă asupra conținutului cursului.

Subiectele includ:

Modulul 1: Introducere în programul Erasmus + Tineret

Modulul 2: Acțiunea cheie 1 | Schimburi de tineret

Modulul 3: Acțiunea cheie 1 | Serviciul European de Voluntariat

Modulul 4: Acțiunea cheie 1 | Mobilitatea lucrătorilor pentru tineret

Modulul 5: Acțiunea cheie 2 | Parteneriate strategice

Modulul 6: Acțiunea cheie 3 | Dialog structurat

Modulul 7: Proceduri de aplicare

Pentru a participa la curs completează formularul .

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezvoltăţi abilităţile de comunicare vizuală şi verbală la conferinţa internaţională P.E.A.C.E în Ungaria
Next Înregistrează-te la cursul de formare "Transnational Youth Initiatives " ce va avea loc în Slovacia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *