„Sigmoid Spectrum: Crucio – Torture your unbalanced data” – distrugem datele dezechilibrate


sigmoid evenimente online

Lumea fabulosului vă primește cu brațele deschise doar în cadrul organizației Sigmoid! Pregătiți-vă să faceți primii pași în lumea farmecului și să călătoriți prin universul magic cu ajutorul Hogwarts-ului Express! Curând, o sa puteți simți pe propria piele vrăjile create în lumea ingineriei. Pe data de 23 martie, la ora 18:00, Sigmoid vă invită să participați la evenimentul “Sigmoid Spectrum: Crucio – Torture your unbalanced data” cu specializare în domeniul Machine Learning și Data Science. Evenimentul va fi condus în limba română.

Seriile de cursuri “Sigmoid Spectrum” pentru instruire asupra diferitor subiecte active în domeniul ML și DS continuă a distribui publicului cunoștințe vaste, acumulate în urma numeroaselor cercetări, experimente și implementări în program, oferind spectatorului nu doar șansa de a afla ceva nou și necesar astăzi, dar și de a încerca aceste skill-uri prin intermediul workshop-urilor practice pe care le asigură Sigmoid în cadrul acestor lecții online. Baza informațională creată în urma acestor cursuri rămâne mereu la îndemâna publicului, chiar și după finisarea evenimentului, astfel fiecare deține posibilitatea de a face un refresh în cunoștințele personale.

Ce reprezintă Crucio?

Crucio reprezintă o bibliotecă, în decurs de dezvoltare și generare, care este utilizabilă în Python, avându-și rădăcinile în ML și Data Science. Aceasta furnizează un număr considerabil de facilități, având ca scop primordial rezolvarea obstacolului de echilibrare a dataset-urilor, prin intermediul algoritmilor de oversampling si undersampling, astfel asigurând succesul programului de alcătuire a prezicerilor conform bazelor de date, dar și aducând o mână de ajutor inginerului.

Crucio stochează toate metodele de oversampling, introduse până la momentul de față în lumea programării, începând cu cea mai populară SMOTE, împreună cu toate versiunile sale, precum și ADASYN, urmate de MWMOTE, MTDF, ICOTE, etc. fiind 11 în total. Astfel, librăria respectivă oferă user-ului o sigură experiență de succes și o metodă avansată de soluționare a dezechilibrării datelor.

Cine va modera evenimentul?

Evenimentul va fi condus de către Vladimir Stojoc și Vasile Păpăluță, 2 tineri studenți pasionați de sfera Inteligenței Artificiale, precum și de Machine Learning, Data Science.

Vladimir urmează calea în devenirea unui inginer Machine Learning, posedând aptitudini remarcabile și făcând progrese uimitoare pe parcursul cercetărilor și implementărilor sale. Contribuie considerabil la crearea bibliotecii Crucio, având în spate o bază de experiență în urma generării bibliotecii Kydavra precum și altor proiecte relevante, iar abilitățile sale în matematică și științe aplicate îi croiesc calea spre succes și dezvoltare constantă.

Vasile, co-fondatorul organizației Sigmoid, deja inginer iscusit în toată puterea cuvântului, a creat în parteneriat cu Vladimir conceptul bibliotecii, bazându-se pe nevoia iminentă de a echilibra dataset-urile care lucrează asupra generării prezicerilor statistice în cele mai diverse domenii. Un exemplu elocvent ar fi importanța acestora în sfera medicală unde analizarea progresării multiplelor boli și afecțiuni joacă un rol crucial în viețile pacienților. Vasile este stimulat de aspirația sa spre a genera și a veni cu ceva inedit, inovativ în lumea tehnologiei ce ar fi în folosul comunității și ar promova Machine Learning, Data Science.

Sigmoid primește cu brațele deschise pe fiecare tânăr interesat și pasionat de domeniile respective, unde vor avea posibilitatea să participe la diverse proiecte de Research and Development, asemenea bibliotecii Crucio, prezentarea căreia va avea loc în cadrul evenimentului plin de farmec și magie “Sigmoid Spectrum: Crucio – Torture your unbalanced data”, pe data de 23 martie, la ora 18:00. Înregistrați-vă gratis aici (link).

Pentru informații suplimentare, accesați pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar gratuit: Zero Waste pentru începători
Next 7 cele mai talentate și frumoase actrițe din istoria cinematografiei
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =