Devino Jurnalist cu acte în regulă! Înscrie-te la cea de-a 13-a ediţie a Școlii de Studii Avansate în Jurnalism!

Școala de Studii avansate în jurnalism, jurnalism, studii în jurnalism

Ai absolvit un colegiu sau ești în ultimul an de facultate – fie la zi, fie cu frecvență redusă? Ți-ai luat licența în Drept, Economie, Istorie, Politologie, Agronomie, Politehnică sau Teatru, dar vrei să devii jurnalist(ă)? De 12 ani, Școala de Studii Avansate în Jurnalism este locul unde această profesie poate fi învățată chiar de la zero – în doar zece luni, de la cei mai buni jurnaliști locali și internaționali, care te vor ajuta să devii cel mai bun în meserie.

Alături de tineri vor lucra cei mai buni jurnaliști și experți media de la noi și de peste hotare. De la ei veţi afla ce este new media, cum se scrie o știre care să adune cele mai multe vizualizări, cum pot fi înregistrate sunete și imagini și, cel mai important, cum se fac din ele povești.

De asemenea, în cadrul cursurilor, veţi testa diverse aplicații și veţi filma adevărate reportaje TV (uneori, având la îndemână doar un telefon mobil); veți afla cum poate fi creat un portal de știri și cum pot fi lansate afaceri în mass-media; veți avea șansa de a cunoaște cele mai interesante personalități din lumea politică, economică și socială; veți participa în diverse proiecte media locale și internaționale cu posibilitatea de a efectua vizite de studiu în România și Germania.

Ce trebuie să faci pentru a deveni studentul ȘSAJ?

Pentru a deveni unul din cei 20 de studenți ai celei de-a 13-a promoții este suficient să ai studii superioare sau medii de specialitate, să fii în ultimul an de facultate/colegiu – la zi sau în regim de frecvență redusă. Dar, cel mai important, este să ai multă ambiție, perseverență și curaj.

Dosarele pot fi depuse până pe 04 iunie 2018, ora 17.00 și trebuie să conțină:

  • CV-ul;
  • Formularul completat (poate fi descărcat de aici);
  • Scrisoare de motivare;
  • Un eseu la temă liberă/articol publicat (dacă există);
  • Copia diplomei de studii superioare/medii de specialitate sau un certificat care să confirme că sunteți student(ă) în ultimul an de facultate;
  • Copia buletinului de identitate.

Dosarele pot fi depuse online, la adresa de email: vmarin@scoaladejurnalism.md sau direct la sediul școlii: str. Tighina 49/4, et.3, or. Chișinău.

Previous JOB// Customer Care Manager la Centrul de Excelență în Domeniul TIC - Tekwill
Next Pe 29 aprilie participă la cea mai amplă acţiune de voluntariat - „Ziua Faptelor Bune 2018”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *