Eveniment social în cadrul săptămânii educației internaționale: Jeopardy Game.

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment social

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment social

Eveniment social în cadrul săptămânii educației internaționale: Jeopardy Game. America House organizează un joc interactiv pentru a simți pe pielea ta cum e să fii eroul emisiunilor televizate.

Vrei să te simți eroul unei din cele mai populare emisiuni televizate din America și nu știi cum? Te ajutăm noi. Vino la America House pe 19 noiembrie pentru a te distra în cadrul unui joc interactiv bazat pe o emisiune de televiziune americană creată de Merv Griffin. 

Spectacolul prezintă un concurs în care participanților li se oferă indicii generale de cunoștințe sub formă de răspunsuri iar ei trebuie să-și exprime ideile sub formă de întrebări. Spectacolul a câștigat recordul Emmy Awards, precum și un premiu Peabody și este inclus în lista TV Guide cu cele mai mari emisiuni din istoria televiziunii americane.

La acest eveniment social în cadrul săptămânii educației internaționale: Jeopardy Game vor fi numeroase surprize. De asemenea, vor fi întrebări despre educația internațională, dar și cetățenii moldoveni celebri care au studiat în SUA pe baza unei burse a Departamentului de Stat.

Evenimentul este gratuit doar cu înregistrare prealabilă. Link-ul de înregistrare îl poți găsi aici.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre eveniment, aici poți găsi pagina oficială.

Alte evenimente din Chișinău pentru tineri găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instituția din care faci parte poate participa la programul The Fulbright Specialist Program 2020
Next Programul eTwinning - o rețea de proiecte internaționale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 1 =