Dacă ești student sau ai absolvit recent facultatea, participă gratis la o școală de vară


summer school
Transmissible.com

Studenții din Moldova au oportunitatea de a participa la o școală de vară în Ucraina cu tematica scenarii viitoare pentru Moldova și Ucraina în contextul relațiilor conflictuale dintre UE și Rusia. Aceasta se va desfășura la Academia de Drept din Odesa și își propune dezvoltarea unor viitoare scenarii politice și etnografice pentru regiunile vizate cu respect pentru statalitatea fragilă, minorități și conflictele armate. 

Prima parte a proiectului prevede un atelier intercultural, cea de a doua parte a programului include o prezentare generală asupra situației din fostele regiuni sovietice, unde participanții vor fi informați despre diferite aspecte, provocări și eventuale soluționări a conflictelor, în regiuni precum Transnistria și Ucraina de Est. Partea a treia a programului include dezvoltarea unor scenarii de către participanți, cu referire la relațiile dintre UE – Rusia și Regiunea Mării Negre.

La școala de vară pot participa studenți, dar și cei care au absolvit recent facultatea, precum și doctoranzi. O atenție specială va fi acordată studenților de la științele politice și relații internaționale. Studenții care urmează alte specialități sunt de asemenea bineveniți.

Costul călătoriei și cazarea sunt asigurate de către organizatori. De asemenea nu există o taxă de înscriere.

Cei care sunt interesați de ofertă pot transmite CV-ul, datele de contact și o scurtă scrisoare de motivare (maxim 250 cuvinte) în limba engleză pe următoarea adresă iris.rehklau@ssc-europe.eu.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de  Facebook: https://www.facebook.com/SSCEurope/posts/1277515405630371%20a%20organizatorilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dacă ești elev și vrei să investești în viitorul tău, vino la cursurile preuniversitare ”Academia Ideilor”
Next Fii manager de filială pentru o companie internațională în Bălți
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 1 =