Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează „Zilele Chișinăului”


Zilele Chișinăului

Cu prilejul aniversării a 585 de ani de la prima atestare documentară a orașului Chișinău și cu scopul valorificării și promovării patrimoniului cultural-istoric al capitalei, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează, în perioada 12-22 iulie 2021, „Zilele Chișinăului” cu genericul „Chișinău, oraș drag!”.

Evenimentul este planificat în contextul unei ample activități culturale, Festivalul „Te salut, Chișinău!”, organizat de Direcția Cultură a Primăriei municipiului Chișinău (14-17 iulie 2021).În Programul Zilelor Chișinăului sunt incluse diverse activităţi dedicate oraşului și oamenilor săi: Colocviile profesionale de vară „Biblioteca și istoria locală”, ediția 2021 (21-22 iulie, Biblioteca Centrală).

Colocviile profesionale de vară au scopul de a evidenția contribuțiile bibliotecilor publice la studierea istoriei orașului Chișinău, dar și eforturile bibliotecarilor de a valorifica și promova istoria locală.

Mai multe detalii vedeți pe site-ul www.hasdeu.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instruirile voluntarilor Youth.md continuă! Tinerii au avut parte de un training despre arta fotografică și nu doar
Next Instruiri pentru tineri în domeniul antreprenoriat. Participanții pot câștiga până la 1700 EUR
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =