Nu te lasă influențat! Vino la training și învață cum să o faci eficient!


training

Zilnic, suntem supuși unor situații în care involuntar devenim victimele anumitor influențe sau, la rândul nostru, influențăm pe cineva. Pentru a o putea recunoaște și a o preveni sau implementa cât mai eficient AEGEE-Chişinău te invită la un training: PROiecte pentru TINE(ri).

Anul 2020 fiind anul unor schimbări radicale și neașteptate, vine cu o provocare deosebită pentru tine. Abordată într-un mod inovativ, tema influenței personale va fi discutată sub diverse aspecte și în lumină variată. Beneficiile, riscurile și tot ce este legat de influența personală – acestea le poți afla dacă alegi să oferi un pic din timpul tău unui astfel de training, fapt pe care nu îl vei regreta.

AEGEE este una din cele mai mari organizații interdisciplinare de tineret din Europa. Evenimentul PROiecte Pentru TINEri este în acest an la cea de a șaptea ediție. În 2020 acesta va aborda tema influenței personale. Este un subiect foarte des întâlnit în societatea actuală, dar despre care se cunoaște mult prea puține. AEGEE vine să deschidă parantezele şi să te informeze despre oportunitățile, dar și pericolele experienței de voluntar.

Ești așteptat, sâmbătă, la data de 29 februarie 2020, la ora 10:30 pentru a dezbate o temă foarte des întâlnită în secolul XXI, detaliile căreia sunt prea puțin explorate.

Pentru a afla mai multe detalii referitor la eveniment, precum și cine vor fi speaker-ii invitați, accesează pagina de Facebook.

Descoperă mai multe oportunități, urmărind Youth.md!

Previous Lectura – un obicei dispărut sau încă actual în societatea prezentului?
Next Eveniment cultural la Chişinău. Ești așteptat la „Pe ritmuri de Tango”!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *