Eveniment cultural la Chişinău. Ești așteptat la „Pe ritmuri de Tango”!


eveniment cultural

Un început de primăvară bun, pe lângă căldură și eliberarea pe care o aduce, mai este însoțit și de multă pasiune. Pasiune pentru tot ce faci și pentru tot ce asculți. Pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe muzicale, ți se oferă posibilitatea de a savura un eveniment cultural – „Pe ritmuri de Tango”.

Tangoul își are începuturile în Argentina. Acest tip de dans și muzică se consideră clasică și poate fi întâlnită în bagajul tradițional al fiecărei familii. Acest stil nu doar că se regăsește în fiecare casă, dar mai și înglobează o cultură milenară. Pentru a cunoaște multiplele forme și unghiuri ale Tangoului, ești binevenit la un eveniment cultural organizat de Filarmonica Națională Serghei Lunchevici.

În programul serii se regăsesc multiple lucrări de valoare internațională, precum și invitați de onoare. Pe lângă orchestra filarmonicii, vă vor purta pe valurile intense ale Tangoului și soliștii Dario Polonara (bandoneon), Argentina, Ciprian Oloi (pian), Franța.

Pentru a nu pierde o astfel de oportunitate, ești invitat să-ți achiziționezi un bilet. Alături de prieteni sau în frumoasa companiei a propriei tale persoane, să savurezi din plin muzica. Petrece frumos seara de 4 martie. Începutul concertului va avea loc la ora 18:00, în Sala Mare a filarmonicii. Prețul biletelor variază între 80 și 200 de lei și pot fi cumpărate prin intermediul site-ului iTicket sau la casele filarmonicii.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități, urmărind Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Nu te lasă influențat! Vino la training și învață cum să o faci eficient!
Next Un nou master-class pentru tine despre crema de mâini!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *