Cursuri de perfecționare pentru cadrele didactice care predau discipline economice


cursuri de perfectionare cadre didactice

Școala de Formare Continua ASEM, organizează in perioada 20 iulie – 30 iulie 2020 cursuri de perfecționare pentru cadrele didactice care predau discipline economice la nivel de liceu, colegiu și școli profesionale cu un volum de 300 ore.

Acest curs este coordonat și aprobat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al R. Moldova. Cheltuielile de instruire pentru 10 puncte credite sunt acoperite de către Minister.

Cursurile de formare se vor desfășura pe platforma Moodle ASEM (la distanță). Perioada: 20 iulie – 30 iulie 2020.

Cine poate participa? Cadrele didactice care predau discipline economice. Participanții vor obține un certificat CTICE și 10 credite pentru atestare.

Pentru detalii suplimentare, despre cursuri vizitați site-ul www.formare.ase.md

Pentru înscriere, trimite-ți o cerere de înregistrare la acest curs, care să indice ce instituție reprezentați și datele de contact la adresa de email: formare.asem@gmail.com

Scurt istoric:

Școala de Formare Continuă ASEM a fost înființată în anul 2017. În colaborare cu Centrele existente, Școala oferă posibilitatea de perfecționare, creștere profesională dar și personală celor care doresc să-și dezvolte abilitățile personale și cunoștințele.

Misiunea ȘFC este de coordonare a tuturor activităților de învățământ continuu la nivelul Academiei de Studii Economice, în cooperare cu Departamentele ASEM și cu alte instituții similare din țară și străinătate în vederea furnizării de programe de instruire relevante atât din punct de vedere științific, cât și metodologic în conformitate cu cerințele reformei în educație.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous STEP IT Academy: Învață să îți creezi propriul joc pe calculator!
Next Job // Camera de Comerț și Industrie a RM angajează specialist în Secția Învățământ Dual
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *