Festivalul de Muzică „Rock’n Haret” revine pentru a VII-a ediție


Liceul „Spiru Haret” din Chișinău se pregătește să găzduiască cea de-a VII-a ediție a festivalului său anual de muzică „Rock’n Haret”.

Despre festival:

După o pauză impusă de situația pandemică. Festivalul, care s-a bucurat de o tradiție solidă în rândul tinerilor, revine cu o ofertă muzicală captivantă și cu o platformă pentru implicarea directă a elevilor într-o experiență educațională alternativă.

Când va avea loc evenimentul?

Evenimentul, programat pentru data de 25 mai 2024, începând cu ora 17:00, va reuni aproximativ 800 de melomani din instituții de învățământ din întreaga țară. Organizatorii se așteaptă la o participare activă din partea a peste 20 de voluntari, iar echipa de organizare, formată din 8 membri, pregătește o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Cine va evolua?

În cadrul festivalului vor evolua 6 trupe autohtone remarcabile: Snails, Jaxcore, Spotless, Molda the Dog, Encore și Bioton. Aceste trupe își vor împărtăși talentele și pasiunea pentru muzică într-un spectacol plin de energie și emoție.

De unde poți lua bilete?

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de la sediul liceului „Spiru Haret” sau prin contactarea organizatorilor la numerele de telefon: 079510227 sau 079728372. Prețul unui bilet este de 100 lei, iar suma obținută din vânzarea acestora va contribui la susținerea festivalului și la continuarea proiectelor educaționale și culturale ale liceului.

Nu ratați ocazia de a fi parte dintr-o seară de distracție și muzică la festivalul „Rock’n Haret”!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Easter Bunny Workshop
Next Devino AMBASADOR al reprezentanților elevilor în localitatea TA!
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =