Participă la City Quest și petrece timpul inteligent cu prietenii


Youth.md în parteneriat cu sponsorii: Horror Quest, Key Time și Burger Craft organizează un city quest fenomenal, în care vor predomina nenumăratele clipe de neuitat alături de numeroase persoane interesante și abile.

Îți plac provocările captivante, ești interesat(ă) de o călătorie intelectuală în jurul orașului Chișinău și dorești să-ți petreci ultima zi de weekend într-o atmosferă energică? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci vino la evenimentul City Quest, organizat pe data de 31 iulie, ora 17:00, în incinta scuarului Mihai Eminescu.

Formează o echipă de minim 3 persoane și pășește într-o aventură de neuitat- capabilă să îți dezvolte rațiunea logică, lucrul în echipă, memoria vizuală și orientarea în spațiu! 

Multitudinea de rebusuri, codificări, ce reprezintă un mixt de inteligență și divertisment, îți va dărui momente fascinante și amuzante, pe care nu trebuie să le ratezi.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Bogdan Maria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tic-tac-tic-tac! Ultimele 24 de ore în care mai poți trimite lucrarea ta la concursul de fotografie „Parteneriat și solidaritate între generații”
Next ARTICO selectează 5 participanți la un schimb de tineret din cadrul proiectului Erasmus+ „Dance - hidden language of culture”. Aplică acum!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + eight =