Fii un părinte instruit, împreună cu „Școala Paternității”


„Școala Paternității” curs online

ȘCOALA PATERNITĂȚII” este destinată tinerilor și are menirea să ofere suport în cunoașterea și conștientizarea paternității, a sarcinilor familiale și a responsabilităților de îngrijire a copilului cu respectarea normelor și a egalității de gen. AO „Principii sănătoase” te ajută să fii un părinte bun!

Platforma online presupune un scop nobil, orientat spre crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

Materialele cursului sunt absolut gratuite și au fost elaborate și recenzate de experți în domeniul respectiv, cadre didactice cu o bogată activitate și expertiză. În acest scop au fost utilizate diferite mijloace moderne și interactive (audio, video, combinate), ușor de asimilat. Acestea prezintă scurte tutoriale video utile pentru viitorii părinți.

În rezultatul finalizării cursului online, toți utilizatorii beneficiază de un certificat de absolvire „Școala Paternității”.

Platforma online poate fi accesată de la distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop. Pe lânga asta, beneficiezi și de o serie de avantaje:

  • Accesibilitate pentru toți (indiferent de nivelul de pregătire);
  • Cost-eficiență (în timp, preț, resurse umane);
  • Stabilirea propriului ritm de învățare;
  • Certificarea rezultatului educației;
  • Confortabilitate;
  • Interacțiune liberă și independență în timp și spațiu. 

Toți cei interesați în formarea bunelor practici de îngrijire și educare a copiilor, pot să acceseze platforma de instruire online: www.scoalapaternitatii.thinkific.com.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Webinar: E-commerce din perspectiva post-pandemică
Next Sondaj online pentru tinerii cu vârsta între 14 și 35 de ani din Chișinău
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *