Job// Se caută un consultant /consultantă pentru elaborare design-ului cursului e-învățare

consultant, oportunităţi pentru studenţi, job

Foto simbol: cdn0.tnwcdn.com

Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității (CPEDAE) în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale (IRP) și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului, inițiază un proiect a cărui scop este să elaboreze design-ului cursului e-învățare care va permite instruirea on-line a tuturor celor interesați să se documenteze în domeniul egalității și nediscriminării.

Cursul de e-învăţare va conține 2 module. Modulele de învățare se vor finisa cu o testare a cunoștințelor. Astfel, cei ce vor aplica la aceasta platformă vor avea posibilitatea să verifice cât de bine au înțeles tema descrisă și în cazul în care vor confrunta cu o situație discriminatorie să aibă posibilitatea să depună o plângere argumentată la Consiliu.

Activitatea dată presupune selectarea unui consultant/consultantă care va transforma cursurile teoretice desfășurate de CPEDAE pentru instruirea publicului larg, în cursuri on-line flexibile și accesibile tuturor. 

Jobul constă în realizarea următoarelor sarcini: 

1. Elaborarea design-ului cursului e-învățare;
2. Coordonarea cu echipa CPEDAE a modelului de design realizat;
3. Predarea delivrabilului.

Cerințele față de consultant/consultantă

Studii: superioare în domeniul IT, științelor sociale, pedagogiei sau alte domenii relevante. Studiile postuniversitare vor constitui un avantaj.

Experienţă profesională:

Experiență dovedită în creare design a paginilor și aplicațiilor, inclusiv cursurilor e-învățare – cel puțin două lucrări. Ofertantul va depune, ca parte a ofertei sale, dovezi documentare ce atestă faptul că serviciile prestate anterior se conformează condițiilor similare de prestare, se acceptă (dar nu se limitează la) link-uri web unde pot fi vizualizate lucrările la elaborarea cărora a participat.

Cunoştinţe și abilități:

• Cunoașterea cadrului legal cu privire la asigurarea egalității;
• Cunoașterea specificului activității Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității este un avantaj;
• Cunoașterea limbii române este obligatorie;
• Abilităţi de gândire critică;
• Abilități excelente de analiză și raportare;
• Comunicare eficientă atât în scris, cât și oral;
• Responsabilitate.

Sunt încurajați în mod special să aplice femeile, persoanele cu dizabilități, romii și alte minorități etnice sau religioase, persoanele care trăiesc cu HIV, precum și refugiații și alte persoane cu drept de muncă în Republica Moldova.

Conținutul dosarului de participare la concurs

1. Scrisoarea de intenție;
2. CV-ul candidatului, cu indicarea linkurilor la lucrări elaborate sau alte surse care demonstrează experiența deținută în domeniu, după caz.
3. Oferta financiară totală în lei net pentru realizarea tuturor sarcinilor conform termenilor de referinţă (sumă din care s-au scăzut impozitele şi taxele obligatorii conform legislației RM)

Modul de prezentare a dosarului

Dosarul va fi depus în mod electronic la adresa tender@irp.md cu atașarea setului de documente scanate, indicându-se în titlul mesajului: CPEDAE/ design curs e-învățare.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 15 mai 2018, ora 17.00 

Relații de contact: 
Rodica Jereghi, tel. 076700331, email: jereghirodi@gmail.com
sau
Olga Rabei-Secrieru, Institutul de Reforme Penale, tel. 079005253, email: rabei.olga@yahoo.com 

Această activitate este organizată de către CPEDAE în parteneriat cu IRP și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat de IRP în cadrul Proiectului “Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii voluntar la Clubul de vacanță „Academia TA” . Termen limită: 21 mai
Next Cum să treci de BAC cu brio! Sfaturi de la patru absolvenți, în prezent, studenți în țară și peste hotare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − three =