Eveniment la Chişinău: December Tech Women Brunch!


Eveniment la Chişinău

Sărbătorile vin, iar brunch-urile rămân tot atât de actuale. Luna decembrie mereu oferă o multitudine de oportunități de a finaliza anul într-un mod cât mai frumos, reușit și memorabil. Savurează un eveniment la Chişinău despre IT şi îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele împreună cu Tech Women.

Decembrie dăruiește și posibilitatea de participa la brunch-urile cu persoane extrem de interesante, talentate și devotate domeniilor lor de activitate. La un astfel de brunch vă invită comunitatea de Tech Women, organizând o nouă sesiune în data de 14 decembrie, începând cu ora 11:30, la Chişinău.

Vei avea ocazia la acest eveniment la Chişinău să o asculţi și să interacționezi cu Elena Mutruc. Reprezintă un customer success manager al companiei Pentalog, un profesionist, un lider și un adevărat exemplu de femeie care a atins o deosebită performanță în domeniul IT.

Dacă preferi să petreci sâmbăta în mod cât mai productiv și util – completează formularul de aplicare. Atenție, numărul locurilor este limitat. Doreşti să afli secretele bucătăriei sectorului IT din Moldova, să cunoşti mai mult despre provocările, dar și despre avantajele lumii tehnologiilor? Acestea și diverse alte subiecte tentante pot fi dezbătute în timpul brunch-ului.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”. Acesta este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru tineri despre auto-apărare: Self Defense!
Next Află cum a decurs Greva Mondială Pentru Climă în orașul Chișinău!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *