Vezi când ajunge Caravana IarmarEco în orașul tău!


caravana IarmarEco 2020

Ți-a fost dor de IarmarEco? Vrei să-ți faci plinul emoții pozitive, produse naturale sau să participi în calitate de expozant? Află că în acest an organizatorii s-au aventurat să organizeze o adevărată Caravana IarmarEco!

Caravana IarmarEco se va desfășura pe parcursul lunii octombrie în 4 localități, între orele 11:00 și 17:00: Chișinău, Rezina, Sîngereii Noi și Ialoveni.

Caravana pornește de la Chișinău, din Parcul Alunelul, unde pe 4 octombrie vom organiza un IarmarEco pentru oameni, torbe și suflet. Pe lângă un asortiment bogat de produse naturale, vizitatorii vor avea parte de degustări, workshop-uri, concursuri cu premii, activități pentru copii și ateliere de creație, iar pentru amintiri frumoase, vom avea amenajată și o zonă pentru fotografii!

Dacă ești producător local, crești, creezi sau produci produse ecologice și vrei să te alături Caravanei IarmarEco 2020 în calitate de expozant, te invităm să te înregistrezi la eveniment, completând acest formular.

Mai multe informații despre edițiile anterioare, dar și despre ediția din acest an, găsiți accesând paginile: iarmareco.md/ro și facebook.com/iarmareco.

Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud – Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Pretura Buiucani.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Descoperă resursele proprii la un webinar gratuit IConnection
Next Stagiu cu bursă lunară pentru tineri, în domeniul IT
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *