Participă pe 22 iunie la Startup Grind Chișinău și descoperă cum să dezvolți un startup în ciuda tuturor dificultăților împreună cu Xenia Muntean


Cu realizări remarcabile în Palmares, Brazilia, precum includerea în lista Forbes 30 sub 30, absolvirea academiei lui Tim Draper din Silicon Valley și participarea la acceleratorul Techstars, Xenia este o sursă inepuizabilă de inspirație și cunoștințe pentru oricine visează să lanseze un startup tehnologic.

Joi, 22 iunie, te invităm la Startup Grind Chișinău să te alături discuției noastre live cu Xenia Muntean, co-fondatoarea startup-ului Planable – unul dintre cele mai de succes startup-uri din Moldova, care a reușit să dezvolte un produs tehnologic inovator și scalabil la nivel global.

Planable este o soluție de aprobare și colaborare în rețelele sociale bazată pe cloud, care se adresează agențiilor media, freelancerilor și echipelor de marketing. Caracteristicile cheie includ publicarea automată, managementul conținutului, managementul cu mai multe conturi, colaborarea cu mai mulți utilizatori și programarea postării, utilizată de zeci de mii de creatori pentru branduri recunoscute la nivel global, precum Hyundai, Christian Louboutin, Viber și Națiunile Unite. 

Xenia Muntean, co-fondatoarea și CEO Planable, ne va oferi detalii din spatele cortinei, despre traseul pe care l-a parcurs pentru a crea un produs scalabil cu un model

Xenia va relata experiența ei de când a construit o agenție de marketing digital la doar 20 de ani, și până la lansarea Planable.

Adresează întrebări direct și află de la Xenia cum construiești un startup global rezilient, în special în timpuri cu provocări globale – precum pandemia și recesiunea.

Evenimentul va fi moderat de către Miruna Dragomir, CMO la Planable și parte din echipă de peste 5 ani, timp în care a contribuit la creșterea de 100 de ori a veniturilor companiei. Anterior parte din echipa de marketing Uber și din echipa de social media Oracle. Cine mai bine ca ea ar putea să adreseze întrebări bune invitației noastre? 

Marchează în calendar: Joi, 22 iunie, ora 18:30-21:00
Locația: Orange Digital Center, str. Ion Creangă 1 (în incinta Universității Pedagogice Ion Creangă)

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:30 Networking facilitat
19:30 – 20:30 Discuție în stil Fireside Chat cu Xenia Muntean și Miruna Dragomir
20:30 – 22:00 Freestyle Networking, vin și pizza

Numărul de locuri e limitat, ia-ți un bilet din timp, aici.

Evenimentul este în mare parte despre interacțiunea cu oameni ca tine, de aceea, la Startup Grind organizăm networking facilitat și suntem entuziasmați să faci parte din exercițiul de cunoaștere a tuturor participanților din cadrul evenimentului.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent. 

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația „Eco-TIRAS” a dat startul înscrierilor la Școala de Vară „Nistru 2023”
Next Participă la un atelier de informare despre Programul de Granturi pentru organizațiile de tineret
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =