101 copii din toată țara pot fi parte a echipei Voices! Vezi când etapa de audieri va fi în raionul tău


voices moldova corul pentru 101 copii

Moldovan National Youth Orchestra lansează cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova. Din data de 30 iulie ia start concursul național Voices. Grăbește-te să te înregistrezi la etapa de audieri până pe 29 iulie 2020!

În cadrul proiectului vor fi parcurși peste 8 000 de kilometri pentru a întâlni zeci de copii cu vârstele între 10 și 16 ani, dintre care vor fi selectați 101. Acești tineri vor susține cinci concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra în perioada 2020-2021, urmând ca familia Voices să enumere peste 200 de beneficiari. 

Copiii din toată țara, pasionați de muzică, sunt încurajați să participe la selecție. 

Echipa Voices va ajunge în 19 locații, acoperind toate raioanele din Moldova, inclusiv Găgăuzia, în perioada 30 iulie – 15 august . Pentru raioanele din stânga Nistrului vor fi organizate audieri în toamna acestui an.

Startul proiectului va fi dat în data de 30 iulie 2020. Agenda o poți vedea aici:

Echipa Voices va respecta în cadrul procesului de selecție toate regulile de siguranță recomandate de OMS în contextul COVID-19.

Cei 101 copii selectați vor beneficia de un campus complex în luna noiembrie, fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra, într-o atmosferă incluzivă, care reflectă diversitatea etnică și socială a țării. 

Pentru a fi parte a proiectului Voices, scrie la adresa de e-mail voicesmoldova@gmail.com sau apelând la 069550581.

Lansat pentru al 3-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, iar la ediția din 2019 au fost aleși 130 de candidați ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Student în Diasporă // Află de la Mădălina Tricolici cum să îmbini experiența de student cu descoperirea localnicilor în Germania
Next Serie de traininguri pentru tinerii din Ungheni. Fondul Pentru Tineri te invită!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =