Înscrie-te la Orange Start, program de internship pentru studenți

orange, internship, oportunitate

Orange Moldova lansează un nou program de stagiu pentru studenți – Orange Start. Acesta este dedicat tinerilor care își fac studiile la una dintre universitățile din Moldova, indiferent de anul de studii.

Sunt invitați să se înscrie la program tinerii ambițioși, curioși și dornici de a-și dezvolta o carieră de succes și de a învăța. Ți se va oferi acces la o experiență unică, posibilitatea de a vedea cum lucrează persoanele calificate în diferite domenii și de a te implica în activitatea companiei. Totodată, persoanele selectate vor primi acces la platforma de e-learning dedicată angajaților Orange, pe care sunt sute de cursuri pe diferite subiecte.

Domeniile în care poți face stagiul: Resurse Umane, vânzări, B2B, Tehnic, IT, Serviciul Suport Clienți, Financiar. Perioada de desfășurare a programului este iulie – august, de la 4 până la 6 ore pe zi, de la 3 până la 5 zile pe săptămână.

Te-ai regăsit în cele descrise mai sus și vrei să devii parte a unei companii internaționale? Înscrie-te până pe 30 iunie la programul de internship. Pentru aceasta trebuie să trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție pe start@orange.md.

Programul de stagiu nu se achită. La sfârșitul acestuia, persoanele vor primi o diplomă de participare și vor avea prioritate la angajare în Orange Moldova.

Vor fi contactate doar persoanele selectate pentru următoarele etape de selecție.

Previous Vino la o nouă prezentare marca „Alumni Voices” și vezi cum poți adopta un stil de viață „eco-friendly” în Moldova
Next JOB//Caritas Moldova angajează Coordonator de proiect în cadrul programului DARE
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *